DOLAR 32,3200 0.2%
EURO 35,1243 -0.03%
ALTIN 2.295,330,80
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kristal Su Bardağı – Modelleri & Fiyatları

Kristal Su Bardağı – Modelleri & Fiyatları

ABONE OL
Kasım 26, 2022 20:18
Kristal Su Bardağı – Modelleri & Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bardaklar gündelik yaşamın olmazsa olmaz olan parçalarıdır. Başta su olmak üzere değişik türden içeceklerin için içilmesi için kullanılırlar. Bu noktada da çok farklı markaların çok değişik yerlerde satılan farklı büyüklüklerde bardakları vardır. Onlar arasında kristal bardaklar çok özel bir yer teşkil eder. Kristal bardakların kendisine has bir yapım tekniği olduğu gibi kendisine has kullanılan malzemeleri de vardır. Son yıllarda özellikle kahve yanı kristal bardak evlerde işyerlerinde son derece revaçtadır.

Kristal Su Bardağı Çeşitleri

Tam da bu noktadan yola çıkarak kristal bardak çeşitleri hakkında bilgi vermek gerekir ise öncelikli olarak kristal kahve yanı su bardağı söylenebilir. Bu bardaklar ağırlıklı olarak renklidir. Bazıları ayaklı, bazıları ayaksız bir biçimdedir. Büyüklükleri de markasına göre değişir.

Bunun yanı sıra adı gibi bohem bir tarzı olan Bohemia Kristal Renkli Kadeh kimselerin hayır diyemeyeceği güzellikle çok özel içeceklerin vazgeçilmezleri arasındadır. Renkli olması içine konulan içeceğe bambaşka bir hava katar. Yine bu alanda bir diğer ürün ise Chiara Alessi Bardak türleri de son derece şık ve elegance görüntüsü olan kristal bardak türleridir.

Son dönemin en çok göze çarpan bu ürünleri dışında başka modelde olan kristal bardaklar da vardır. Bu bardakların bazıları set halinde hepsi aynı renkte iken bazıları başka başka renktedir ve bu da bu bardaklara bambaşka bir güzellik katar. Tek düz olarak inenler olduğu gibi, ayrıca kulplu orta kısmı ince olanlar da vardır. Yani kristal bardaklar çok fazla seçenek içerir.

Kristal Su Bardağı Fiyatları

Kristal su bardağı fiyatları çok farklı parametrelere göre değişir. Ürün fiyatlarını belirleyen unsurların başında kristal bardağın üreticisi olan markanın fiyat politikası gelir. Tek ya da set olarak satılmasına göre de kristal bardak fiyatları değişiklik gösterir. Satıldığı yer, kristal bardağın özellikleri de ürünlerin fiyatlarını değiştiren diğer ana parametrelerdir. Özel tasarım olan bardakların fiyatları biraz daha farklı ve doğal olarak pahalıdır.

Kristal Su Bardağı Nereden Alınır?

Eğer siz de çok özel bir kristal tasarım bir su bardağı satın alarak ikram ettiğiniz Türk kahvesinin yanında sunmak isterseniz bu alanda başka yerde bulamayacağınız güzellikte ve özellikte olan kristal su bardaklarını son derece uygun fiyatlar ile Duru Crystal sitesinden ne zaman isterseniz o zaman satın alabilirsiniz.

x

Sipariş vermek için tek yapmanız gereken şey ise siteye öncelikle ücretsiz ve kolayca üye olmanızdır. Siteye üye olup beğendiğiniz ürün ve/veya ürünleri sepetinize attıktan sonra ödeme biçiminizi tamamlayıp sipariş geçebilirsiniz. Ödeme noktasında kredi kartı ile kafanızda en ufak bir soru işareti olmadan güvenle ödeme yapabilirsiniz. Sitede dönem dönem çok özel indirimler ile son derece uygun fiyatlar ile kristal bardakların satın alınması mümkündür

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.