DOLAR 32,3341 0.25%
EURO 35,0638 -0.22%
ALTIN 2.280,670,15
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti

Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti

ABONE OL
Temmuz 23, 2023 22:01
Oto Kurtarıcı ve Çekici Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yol yardım hizmeti vermekte olan bir firma olarak sizlere yeni model araçlarımızla hizmete devam ediyoruz. Yolda kaldığınız anda bizleri arayarak iletişim kurabilir ve yardım talebinizi bizlere her zaman iletebilirsiniz. Bunun için bağlı olduğunuz sigorta kurumu ücretini karşılayacağı için ücret ödeme gibi bir zorunluluğunuz da olmaz. Sadece sigorta kurumu ile anlaşmaya bağlı olarak ikinci ve ya üçüncü seferlerde ücrete tabi olabilmektedir. Kasko ve ya herhangi bir sigorta şirketine bağlı iseniz sizin için hiç bir ücret alınmaz ve ücretsiz bir şekilde bu yardımdan faydalanabilirsiniz. Oto Kurtarıcı ve Çekici hizmetimiz her zaman sizlere hizmete hazırıdır.

Oto Kurtarıcı İle Yolda Kalmaya Son

Oto Kurtarıcı firmamızın 7 gün 24 saat hizmet verdiği Çekici ve yol yardım sektöründe en hızlı hizmetlerden biriyle karşı karşıyasınız. Güvenli ve profesyonel bir şekilde sunduğumuz hizmetler, sizler için adeta hayat kurtarıcı olarak yardımınıza koşacaktır.

Gerek kötü mevsim koşulları, gerek aracın arıza yapması, gerekse de her hangi bir kaza durumunda yolda kalabilirsiniz. Bunlar günümüzde özellikle sıklıkla rastlanmakta olan durumlardır. Bu gibi durumlar için de bizler her zaman size hizmet için burada bulunuyor ve bir telefonunuzla yardımınıza koşuyoruz.

Sizlere tavsiyemiz ise aracınız ile yola çıkmadan önce gereken tüm önlemleri almanız olacaktır. Bunlar, rutin bakımlar ve karlı havalarda zincir takmak gibi örnekler ile size vereceğimiz tavsiyelerdir. En azından alacağınız tedbirler ile böyle durumlar ole karşılaşma riskinizi en aza indirirsiniz.

Ücretlendirme

Oto Kurtarıcı ve Çekici hizmetleri ile ilgili bir fiyat tarifesi elbette ki vardır. Ancak aracınız sigorta anlamında sorunlu değilse yol yardım hizmeti için sizlerden bir ücret talebinde bulunulmaz. Diğer türlü durumlar için ise ortalama olarak size söyleyeceğimiz ücret miktarı 200 TL ile 400 TL arasında olacaktır.

Ayrıca yolda kaldığınızda her hangi bir ücret ödememek için ulaşacağınız firmaların da sağlam firmalar olmasına dikkat etmenizi öneririz. Çünkü piyasada bazı kalitesiz hizmet sunan firmalar ile çalışmanız durumunda ise aracı kurtarayım derken daha farklı sorunlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.