DOLAR 32,3658 0.14%
EURO 35,0367 -0.17%
ALTIN 2.322,210,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tiktok’ta Beğeni Almak

ABONE OL
Eylül 8, 2022 14:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsanlar günün büyük bir bölümünü sosyal medya platformlarında geçiriyor. Sosyal medya kuruluşları gelirlerinin çoğunu reklamlardan elde etmektedir. Televizyon ve radyo reklamlarında olduğu gibi sosyal ağlarda da reklam kullanılmaktadır. Bu sayede üretici, tanıtım araçları ile daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor. Karşılığında ise reklamı yapılan platforma, izlenme sıklığına ve benzeri yoğunluğa göre ücret ödüyor. Kullanılan sosyal medya platformlarından biri de Tiktok uygulamasıdır.

Tiktok, diğer sosyal medya ağları gibi reklam alır ve belirli bir beğeni sayısına ulaşan kullanıcılara reklam gelirinin belirli bir kısmını öder. Tiktok kullanıcıları bazen organik olarak beğeni sayısını artırarak gelir elde ediyor ancak bu çok zor bir yöntemdir. Tiktok beğeni satın alma ile istenilen sayıya ulaşmak daha kolay olacaktır. Beğeni sayısı ile orantılı olarak alınan ücret daha yüksek olacaktır.

Tiktok ’ta Beğeni Almanın Önemi

Tiktok uygulamasında 100-150 beğeni önemsiz bir sayıdır. Bu rakamlarla Tiktok geliri elde etmek mümkün değildir. Tiktok uygulamasında kullanıcılar, paylaştıkları içeriklerin beğeni sayısını artırmak ve uygulamadan gelir elde etmek için tik tok beğeni satın al seçeneğini kullanır. Bu sayede alınan paketin durumuna göre her seferinde beğeni sayısı 150-200.000’e ulaşıyor. Bu yöntemle kullanıcılar beğeni sayısını artırırken aynı zamanda reklamlardan da gelir elde ediyor.

Tiktok Beğenileri Nasıl Satın Alınır?

Sosyal ağ uygulamaları dünya çapında birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Tiktok uygulaması sosyal paylaşım uygulamaları arasında önemli bir yere sahiptir. Tiktok kanalında fenomen haline gelen birçok kişi Tiktok gibi şeyler kullanıyor. Bu sayede gelir elde ederler.  İşletmeler, işlerini büyütürken tanıtım araçlarını kullanarak daha geniş bir kitleye ulaşmak istiyor. Tiktok uygulaması, reklamların en çok kullanıldığı sosyal platformlardan biridir.

Birçok kullanıcı Tiktok gibi uygulamalarda fenomen olmak istiyor. Bu sayede paylaştığı içeriklerin trendini artırırken, uygulamanın reklam gelirinden de belli bir miktar telif ücreti alıyor. İstenilen düzeyde beğeni ve izlenme alma olasılığı doğal olarak düşüktür. İstenilen sayıda beğeni almanın en kolay yollarından biri Tiktok beğeni satın al seçeneğini kullanmaktır.

İstenilen beğeni paketi seçilerek online ödeme yapılır. İstenen iletişim bilgileri ve uygulama kullanıcı adı doğru yazılmalıdır. Bu güvenli bir yöntemdir çünkü başvuru sürecinde kişisel şifre sorulmayacaktır. Kullanıcı birden fazla paket satın alma hakkına sahiptir. bayigram.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.