DOLAR 32,3425 0.19%
EURO 35,1042 -0.23%
ALTIN 2.237,81-0,24
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısından Backlink Almanın Avantajları

Tanıtım Yazısından Backlink Almanın Avantajları

ABONE OL
Kasım 24, 2021 18:47
Tanıtım Yazısından Backlink Almanın Avantajları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tanıtım yazısı, Google’ın backlink sağlayıcısı olarak baz aldığı en önemli içerik türünden biridir. Farklı sitelere kendi adına tanıtım yazısı yayınlayan bir site, backlink aldıkça daha otoriter bir hale gelir. Bu nedenle aynı sektörde hizmet veren web siteler belli aralıklarla tanıtım yazısı yazdırmalıdır. Aynı zamanda siteler arası yorum yapmak ve profil ziyaretinde bulunmak da backlink alma konusunda fayda sağlayan uygulamalardır.

Tanıtım yazısından backlink elde etmenin en büyük avantajı ise Google arama sonuçlarında üst sıralara çıkmaktır. Tanıtım yazısı sayesinde web siteye gelen organik ziyaretçi kitlesinde artış yaşanır ve bu artış web sitenin otoritesini güçlendiren en büyük etkendir. Bu nedenle yükselmeyi ve daha çok müşteriye hizmet vermeyi hedefleyen her web site tanıtım yazısı yazdırmalıdır.

Tanıtım Yazısında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tanıtım yazısı; ürün, hizmet, marka ve içerik tanınırlığını artırmak ve müşteri kitlesini büyütmek amaçlı yazılan bir yazıdır. Her tanıtım yazısı backlink alma değerini artırmayacağından, metnin hazırlık aşamasındaki her detaya dikkat edilmesi gerekir. Genel olarak bir tanıtım yazısında olması gereken özellikler şu şekilde sıralanabilir:

  • Kaliteli ve özenli bir şekilde hazırlanmalı
  • Bilgi verici ve okunabilir olmalı
  • %100 özgün olmalı ve kopya içerik bulundurmamalı
  • İmla kurallarına dikkat edilmeli
  • Anlatım bozukluklarına yer verilmemeli
  • Markanın ürün ve hizmetleri doğru ve yeterli şekilde anlatılmalı

Tanıtım yazısı, müşterilerin tercih edecekleri firmaları en iyi şekilde tanıtan yazılardır. Bu nedenle yukarıda sıralanan özelliklere dikkat edilmelidir. Metnin yapısal özelliklerinin yanında tanıtım yazısı içerisinde anahtar kelime kullanımına da özen gösterilmelidir. Konu bütünlüğüne uygun ve aranma hacmi yüksek kelimeler tercih edilmelidir. Ayrıca tanıtım yazısında konu bütünlüğünü koruyarak anlatımı detaylandırabilmek için çeşitli alt başlıklar kullanmaya da dikkat edilmelidir. Uzun cümleler yerine kısa ve açıklayıcı cümleler tercih edilmelidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.