DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sertleşme Problemi Neden Olur Ve Mutluluk Çubuğu Tedavisi

Sertleşme Problemi Neden Olur Ve Mutluluk Çubuğu Tedavisi

ABONE OL
Şubat 24, 2023 20:48
Sertleşme Problemi Neden Olur Ve Mutluluk Çubuğu Tedavisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cinsel hayatın içerisinde hem erkek hem de kadın oldukça önemli unsurlardır. Ancak erkeklerin yaşamış oldukları sertleşme sorunu cinselliğin kötü gitmesine neden olabilir. Çünkü peniste sertleşme olmaması ilişkiye girmeye engel olur.

Ayrıca sertleşme olsa bile bunun devamlılığı olmadığı görülür. Bu gibi durumlarda acilen bir hekime görünmek gerekir. İlk yapılan muayene neticesinde çözüm yollarına gidilir.

Sertleşme Sorunu Neden Olur? 

Sertleşme sorunu, ereksiyon olmaması nedeniyle penisin gerekli olan sertliğe ulaşamaması olarak bilinir. Tabi böyle bir durum hem erkeği hem de partnerini olumsuz yönde etkiler. Ayrıca bunun birde psikolojik boyutu vardır. Bunun ortaya çıkışı ile kişide olumsuz yönde değişimler meydana gelebilir. Bundan dolayı sorunun çözümü için doğru adımlar atmaya başlamak oldukça önemlidir.

sertleşme problemi neden olur denildiğinde birçok unsuru saymak mümkündür. Çünkü sertleşme sorunu genel olarak belirli bir nedene bağlı şekilde gerçekleşmez. Bu sorunun ortaya çıkışı birçok farklı nedenden dolayı olabilir. Özellikle hipertansiyon, obezite ve diyabet bu duruma neden olabilir. Ayrıca birçok kalp ve damar hastalığı ereksiyonu engelleyerek sertleşme sorunu ortaya çıkarabilir.

Sertleşme sorununa kötü alışkanlıkların etkisi de vardır. Özellikle sigara, alkol ve uyuşturucu maddeler erkeklerde sertleşmeye engel olabilir. Bunun yanında kişinin kullanmış olduğu ilaçlar olabilir. Bu ilaçların yan etkileri içerisinde ereksiyona engel olan maddeler bulunabilir. Buda sertleşme olmamasına önemli bir nedendir.

Sertleşme Sorununa Çözüm Bulunabilir mi? 

Erkeklerde yaşanan sertleşme sorunu kalıcı olarak devam edebilir. Bundan dolayı kişinin bir an önce uzman yardımı alması gerekecektir. Tedavi adımları ise şöyledir;

x

– Ön muayene ve sorun tespiti.
– İlaç tedavisi.
– Enjeksiyon tedavisi.
– Psikolojik bir neden varsa bunun ortadan kaldırılmaya çalışılması.

Yapılan tedavi yöntemleri işe yaramadığı zaman kalıcı çözümlere yönelmek gerekir. Buda mutluluk çubuğunu ortaya çıkarır. Bundan dolayı yapılan ameliyat ile mutluluk çubuğunun yerleştirilmesi yapılır. Bu yöntemin sayesinde doğala yakın bir ereksiyon yaşama şansı vardır. Buda sertleşmenin artık sorun olmaktan çıkmasını sağlayan bir unsurdur.

Mutluluk Çubuğunun Ne Gibi Bir Etkisi Vardır? 

Sertleşme problemi olan erkeklerin tedavilerinde çözüm bulunamadığı zaman mutluluk çubuğunun kullanılması gerekir. Bu sayede doğal yakın bir ereksiyon sağlanır. Buda sertleşmeye artık mutluluk çubuğunun etkisi olması anlamına gelir. Ayrıca mutluluk çubuğunun başarı oranı oldukça yüksektir. Bundan dolayı erkeklerin sonuçtan memnun kalmaları için uygun koşulların olduğunu gösterir.

mutluluk çubuğu ameliyat ile takıldıktan sonra artık ereksiyon bunla sağlanır. Burada önemli olan ise mutluluk çubuğunun sertleşmeyi sağladığıdır. Yani peniste uzama veya başka bir etki sağlamaz. Ayrıca mutluluk çubuğunun genelde küçük bir cerrahi kesim ile yerleştirildiği bilinir.

Mutluluk Çubuğunun Yerleştirilmesinin Ardından Dikkat Edilecekler 

Öncelikle mutluluk çubuğunun yerleştirilme işlemi hastalara göre değişiklik gösterebilir. Ayrıca farklı türden mutluluk çubuklar olduğu bilinir. Buna göre doğru seçim yapılarak ameliyat yapılır. Tabi ameliyatın ardından dikkatli olmakta fayda vardır. Özellikle ilk 4-6 hafta oldukça önemlidir.

Mutluluk çubuğunun yerleştirilme işleminin ardından o bölgede hafif ağrı ve morarma meydana gelebilir. Bu normal olan bir durumdur. Cinsel ilişkiye girmek için ise bir süre beklemek gerekir. Zaten hekiminiz bu süreyi gerekli olduğu şekilde size bildirecektir. Buna göre şartlar uygun hale geldiği zaman cinsel ilişkiye rahatça girebilirsiniz.

Mutluluk çubuğunun çocuk sahibi olmaya karşı olumsuz bir etkisi yoktur. Zaten buradaki amaç penise sertleşme sağlamaktır. Doğal olarak çocuk sahibi olmak veya cinsel ilişkiye girmek adına olumsuzluk görülmez. Ayrıca mutluluk çubuğunun erkeklere yeni bir özgüven getirdiği bilinir. Böylelikle partneriniz ile beraber mutlu bir cinsel hayata adım atabilirsiniz. Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret ediniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.