DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müzik Evinde bu hafta Feride Hilal Akın ve Murat Balcı konuk oldu

Müzik Evinde bu hafta Feride Hilal Akın ve Murat Balcı konuk oldu

ABONE OL
Mart 19, 2024 04:50
Müzik Evinde bu hafta Feride Hilal Akın ve Murat Balcı konuk oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dream Türk TV’nin sevilen programı Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde programında Ferde Hilal Akın ve Murat Balcı rüzgârı esti.

 

Seyirci bizi çok sevdi

Formatı Sertaç Akkaya’ya ait olan Sea Production’un yapımcılığını üstlendiği Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya’nın sunduğu eğlence ve müziği bir araya getiren Müzik Evinde, Dream Türk TV ekranlarında yayın hayatına devam ediyor. 8. Bölümüyle sevenlerini karşısına çıkan Müzik Evinde’nin bu haftaki konuğu Feride Hilal Akın ve Murat Balcı oldu. Sosyal medya platformunda yayınladığı kısa video ile hayatımıza giren ve kısa sürede tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim haline gelen Feride Hilal Akın, “Yeni Gelin dizisinde oyunculuğa adım attım. İlk sezondan itibaren ana kadroda vardım ama ikinci sezonda seyirci çok sevdi ve nerdeyse dizi bana ve partnerime yazıldı. Partnerim de kötü bir karakteri oynamasına rağmen seyirci bizi sevmişti” dedi.

 

‘Doğayla uyumlu şarkı yaptım’

Yeni şarkıcı ‘Matrix432Hz içinde konuşan güzel şarkıcı Feride Hilal Akın, “Şarkının özelliği doğayla uyumlu olan 432hz da yapılması. 432 Hz tam bir uyum sesi. Günümüzde 440 Hz tam bir karmaşa ve yıkımın sesi. İnsanlara iyi gelen frekansın üzerine şarkı yaptık. Mutlu, umutlu ve yaşama sevinci veren bir ses üzerine şarkı yaptık. İnsan ruhu müzikle besleniyor ve çok dikkat edilmeli. Söz büyüdür bunu bilerek insanlara lanet olsun dedirmek istemiyorum. İnsanlık sevgiyi deneyimlemeye geldi ve bunu unuttu” dedi.

 

‘Artık ters köşe bir rol istiyorum’

x

Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde’nin diğer bir konuğu da yakışıklı oyuncu ve şarkıcı Murat Balcı oldu. Rol aldığı projelerdeki karakteriyle ilgili konuşan Balcı, “Ben oynadığım rollerden çok sıkıldım. Yaz dizisinde başrolü kıskandıran flörtöz adam rolleri hep bana geliyor. Baş roldeki kızın eski sevgilisi olarak gelen adam olmaktan sıkıldım. Artık ters köşe bir rol verin demi. Bir kere komiseri oynadım o kadar çok özlemişim ki böyle bir rolü çok mutlu olmuştum” dedi.

 

Neye niyet neye kısmet

Oyunculuk ve şarkıcılık kariyerine başlamasındaki komik olayı anlatan Balcı, stüdyodaki herkesi güldürdü. “Ben ilk başta pop star yarışmasına kayıt yaptırmak için gittim. Fakat o kadar büyük bir izdiham vardı ki otelin camları falan kırılıyordu, bizi güvenlik oradan savuşturunca yan otelde de ki Türkiye’nin Yıldızları Yarışması’na gittim. Bari burada yarışayım dedim. Elemelerde Hamdi Alkan jüri üyesiydi ve bana kameraya dön ve seni seviyorum de dedi ve bir anda yarışmadaydım” dedi.

 

Donsuz reis mesajları yağdı

İrem Derici’nin yaptığı “Murat iç çamaşırı giymiyor” açıklaması için de konuşan Murat Balcı, “Bu açıklamadan sonra Instagram mesajları yağdı. Bana donsuz reis mesajları yazdılar. Buna neden bu kadar tepki verildi ve İrem bunu neden anlattı bilmiyorum. İrem’i kızdırmaya birisi cesaret edemez zaten. İrem’i aradım neden böyle bir şey dedin diye o anda aklıma senin ismin geldi söyledim dedi.”

Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde her Cumartesi saat 21:00’da Dream Türk TV ekranlarında…

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.