DOLAR 32,3713 0%
EURO 34,8908 0.2%
ALTIN 2.389,36-0,29
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Keçiören'in Her Noktasında 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

Keçiören'in Her Noktasında 23 Nisan Coşkusu Yaşandı

ABONE OL
Nisan 23, 2024 14:51
Keçiören'in Her Noktasında 23 Nisan Coşkusu Yaşandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Keçiören’in parklarında coşkuyla kutlandı. Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği ve 3 gün sürecek etkinlik takviminin ikinci gününde Keçiören parkları adeta şenlik alanına dönüştü. İlçenin 5 farklı noktasında bulunan parklarda çocuklar doyasıya eğlendi

Keçiören’in parklarında 23 Nisan kutlandı

Düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin ikinci gününde ilçenin birçok noktasında bulunan parklar eğlenceli anlara sahne oldu. Şenlik kapsamda Kanuni, Nursultan Nazarbayev, Yunus Emre, Fatih Terim ve Abdulhakim Arvasi Parkı’nda 23 Nisan kutlamaları yapıldı. Palyaço gösterisi eşliğinde çocuklara patlamış mısır ve pamuk şekeri ikram edildi. Parklardaki eğlenceli kutlamalarda parmak ve yüz boyama etkinlikleri de gerçekleştirildi.

Minik öğrencilerden 23 Nisan’a özel gösteri

Öte yandan Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gül Kreş Adası öğrencileri tarafından 23 Nisan’a özel hazırlanan birbirinden renkli gösteriler Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda sahnelendi. Etkinlikte çocuklar şarkı söyledi, şiir okudu ve dans ettiler. İstiklal Marşı ve Andımızı coşkuyla okuyan minikleri, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Emir Can Tunç yalnız bırakmadı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.