DOLAR 32,2055 0%
EURO 34,9874 -0.08%
ALTIN 2.515,020,59
BITCOIN 22398334,94%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayalar Kimya Yenilikçi Ürünleriyle Paintistanbul & Turkcoat Fuarı'nın İlgi Odağı Oldu
  • GÜNLÜK HABERCİ
  • Magazin
  • Kayalar Kimya Yenilikçi Ürünleriyle Paintistanbul & Turkcoat Fuarı'nın İlgi Odağı Oldu

Kayalar Kimya Yenilikçi Ürünleriyle Paintistanbul & Turkcoat Fuarı'nın İlgi Odağı Oldu

ABONE OL
Mayıs 10, 2024 13:00
Kayalar Kimya Yenilikçi Ürünleriyle Paintistanbul & Turkcoat Fuarı'nın İlgi Odağı Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayalar Kimya Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kayalar, fuar kapsamında 9 Mayıs’ta gerçekleştirilen “Bölgenin Üretim Merkezi Türkiye’de Boya İhracatının Geleceği” konulu panelde konuşmacı olarak yer aldı.

Kimya sektörünün lider şirketlerinden Kayalar Kimya, 8-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen 9. Paintistanbul & Turkcoat’a katıldı.  Fuara Genç, Düfa, Woodsol markaları ve Kayalar Endüstriyel Tutkallar ile katılan Kayalar Kimya, yenilikçi ürünleriyle sektör profesyonellerinin beğenisini kazandı.

Kayalar Kimya Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kayalar, fuar kapsamında 9 Mayıs’ta düzenlenen “Bölgenin Üretim Merkezi Türkiye’de Boya İhracatının Geleceği” konulu panelde konuşmacı olarak yer aldı.

Panelde konuşan Kayalar Kimya Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kayalar, yeni pazarlara girmeden önce mutlaka pazar araştırması yapılması gerektiğinin altını çizerek; yeni pazarlarda fiyat rekabetine değil katma değerli ve kaliteli ürüne, iyi servise odaklanmak gerektiğine dikkat çekti. Sektörün en önemli problemlerinden birinin kalifiye insan kaynağı olduğunu hatırlatan Kayalar, sürdürülebilir büyüme için ihracatın önemine değindi. Kayalar Kimya’nın mobilya, inşaat ve sanayi boyalarında zengin ürün gamı, kaliteli ve güvenilir ürünleriyle global arenada da fark yarattığını söyleyen Kayalar, “Müşterilerimizden gelen talepleri ve onların beklentilerini dinliyor, sektör trendlerini de yakından takip ederek inovatif ürünler geliştiriyoruz. Bütün bunları yaparken çevreye ve doğaya duyarlı davranıyor, sürdürülebilir bir gelecek için çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r