DOLAR 32,5679 0.02%
EURO 34,9168 0.04%
ALTIN 2.434,080,18
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzmit köy yollarında üstyapıyla ulaşımda konfor sağlanıyor

İzmit köy yollarında üstyapıyla ulaşımda konfor sağlanıyor

ABONE OL
Kasım 11, 2021 08:30
İzmit köy yollarında üstyapıyla ulaşımda konfor sağlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir tarafından Gökçeören Köyü-Çeribaşı Topallar arasında asfalt serimi, Sapakpınar-Zeytinburnu-Gedikli köyleri arasındaki beton yolda da v kanal yapıldı

Kent merkezlerindeki ulaşım ağlarını güvenli ve konforlu yollarla donatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarına da aynı doğrultuda büyük önem veriyor. Köy yollarında yapılan asfaltlama ve beton yol çalışmaları ile ulaşımda konfor ve güvenlik sağlanmış oluyor.

 

GÖKÇEÖREN MAHALLESİNDE ASFLATLAMA

İzmit Gökçeören Köyü-Çeribaşı Topallar arası 5 kilometrelik yolda, vatandaşların yol konforunu ve güvenliğini arttırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Gökçeören Köyü-Çeribaşı Topallar arası yolda asfaltlama yaparak eski ve kötü durumdaki yolu, konforlu hale getiriyor.

 

SAPAKPINAR BETON YOLUNDA V KANAL YAPIMI

İzmit Sapakpınar-Zeytinburnu-Gedikli köyleri arasındaki 3 kilometrelik yol ise beton yol haline getirildi. Stabilize olan eski yol yerine Büyükşehir tarafından daha konforlu beton yol yapıldı. Gedikli ve Akmeşe köylerinden Sapakpınar'a ulaşım daha kolay, daha kısa ve daha konforlu hale geldi. İzmit ilçesi Sapakpınar- Zeytinburnu bağlantı yolunun kenarına yağmur suyunun tahliyesi için V kanal çalışması yapıldı.

x

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.