DOLAR 32,6005 0.38%
EURO 34,8451 0.31%
ALTIN 2.503,860,79
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Global Marketing Summit 2021’in Muhteşem Başarısı! Zirveyi 6 Kıtadan Onbinlerce Kişi İzledi
  • GÜNLÜK HABERCİ
  • Gündem
  • Global Marketing Summit 2021’in Muhteşem Başarısı! Zirveyi 6 Kıtadan Onbinlerce Kişi İzledi

Global Marketing Summit 2021’in Muhteşem Başarısı! Zirveyi 6 Kıtadan Onbinlerce Kişi İzledi

ABONE OL
Kasım 2, 2021 12:10
Global Marketing Summit 2021’in Muhteşem Başarısı! Zirveyi 6 Kıtadan Onbinlerce Kişi İzledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbank, PepsiCo ve Turkcell ana sponsorluğunda 19-22 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleşen Global Marketing Summit 2021 Zirve’si sona erdi. Dijital bir platform üzerinden 4 gün boyunca canlı yayınlanan Zirve’de dünyanın en önemli pazarlama guruları ve iş dünyasının en etkin liderleri 90 oturumda pazarlamanın geleceğine ışık tuttu. Pazarlamadan dijital dünyaya, markadan yaratıcılığa, liderlikten, sürdürülebilirliğe kadar çok geniş bir yelpazede konuların ele alındığı Zirve’de, Prof. Dr. Philip KotlerMartin LindstromDavid Meerman Scott, Nir Eyal, John Grant ve Amin Maalouf gibi dünyaca ünlü 194 konuşmacı yer aldı.

4 günde onbinlerce kişinin izlediği Global Marketing Summit 2021, bugüne kadar yapılmış en geniş kapsamlı ve en üst düzey katılımlı uluslararası platform oldu.

 

19-22 Ekim 2021 tarihlerinde Akbank, PepsiCo ve Turkcell ana sponsorluğunda düzenlenen Global Marketing Summit 2021 Zirve’si muhteşem bir başarı ile sona erdi. Ana teması “Pazarlamanın Geleceği” olarak belirlenen Zirve’de dünyanın en önemli pazarlama guruları, dünyaca ünlü reklam ve medyacılar ile markaların üst düzey yöneticileri bir araya geldi. Uluslararası arenada başarıları ile konuşulan 194 liderlerin, 90 oturumda konuşmacı olduğu Zirve’de değişen dünyada pazarlamada oyunun yeni kuralları tartışılırken, pazarlamanın geleceğine ışık tutuldu.

 

Dünyanın en önemli pazarlama gurularına büyük ilgi

Organizasyonu Türkiye’nin lider Toplantı ve Etkinlik şirketi KREA M.I.C.E. tarafından yapılan Global Marketing Summit 2021’i, 6 kıtadan onbinlerce kişi izledi. Zirve, bugüne kadar yapılmış en geniş kapsamlı ve en üst düzey katılımlı uluslararası platform ve pandemide Türkiye’den dünyaya açılan bir dünya markası oldu. Global Marketing Summit 2021’de, dünyaca ünlü pazarlama gurularına ve duayenlerine ilgi büyük oldu. Zirve’nin “Onur Konuşmacısı” olan pazarlama dünyasının duayen ismi, 80’den fazla çok satan kitabın yazarı, Northwestern Üniversitesi Öğretim Görevlisi tüm zamanların en etkili Pazarlama Gurusu Prof. Dr. Philip Kotler’in yer aldığı oturum, Zirve’nin en dikkat çeken oturumları arasında yer aldı. Time dergisinin “Dünyanın En Etkili 100 İnsanı” listesine adını yazdırmış “Marka Dahisi”, yazar ve danışman Martin Lindstrom, pazarlama & iş geliştirme stratejisti, yazar, girişimci ve danışman David Meerman Scott, ünlü yazar ve danışman Nir Eyal, dünyaca ünlü yazar ve yeşil pazarlama gurusu John Grant ve ödüllü yazar Amin Maalouf gibi isimler ise Zirve’nin diğer önemli ve dikkat çeken konuklarından oldu. Toplamda 190’dan fazla ünlü konuşmacının bulunduğu Zirve’ye ülkemizden de değerli CEO’lar, Yönetim Kurulu Başkanları, Üst Düzey Yöneticiler, Pazarlama Sektörü liderleri, sektör çalışan ve paydaşları, akademisyenler ve fikir önderleri katıldı.  Uluslararası vizyon, liderlerden liderlere süzülmüş bilgiler ile liderlerden yaşanmış başarı hikayeleri ve gelecek öngörülerinin buluştuğu Zirve’de, pandemi ile birlikte değişen ekonomik, sosyolojik, psikolojik koşullar değerlendirildi.  Marketing 5.0, pazarlama dünyasının geleceği, yeni normalde kritik başarı faktörleri, yeni trendler, “Lovemark” olmanın yeni kuralları, pazarlama liderlerinin ve ajans profesyonellerinin “yeni gerçekte” değişen rolü, müşterilerin satın alma kararlarını nasıl daha iyi etkileyebiliriz, dijital gelecekte yaratıcı marka olma, nöromarketing, kurumsal iyilik ve sürdürülebilirlik gibi birçok kilit konuya yer verilen Zirve’de, pazarlamada oyunun yeni kuralları belirlendi.  Yerli ve yabancı birbirinden değerli konuşmacıların başarılı marka hikayelerini paylaşarak, pazarlamanın geleceğine ışık tuttuğu Global Marketing Summit 2021 organizasyonunu, toplantı ve etkinlik sektörünün lider şirketi KREA M.I.C.E. üstlendi.

 

Hedeflediğimizden de fazlasını başardık

x

Global Marketing Summit 2021’i düzenlerken, ürününe, hizmetine “gönülden bağlı” her marka yöneticisinin, her pazarlama liderinin, her ajans çalışanın; 360 derece Pazarlama Planını halen “camdan cama” yaptığı bu ortamda, süzülmüş bilgiye, tecrübeye, farklı görüş açısına her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğundan yola çıktıklarını ifade eden KREA M.I.C.E.’ın kurucusu Seda Mızraklı Ferik, “Pazarlama sektörünün en büyük buluşması olarak tarif ettiğimiz Zirve’mizde 4 gün boyunca pazarlama dünyasının duayen isimlerini ağırladık ve pazarlamanın geleceğine hep beraber ışık tutmaya çalıştık. Tam 18 yıldır sektörde faaliyet gösteren bir marka olarak düzenlediğimiz geniş kapsamlı Zirvelerle hedefimiz, liderlerden liderlere süzülmüş bilgiyi global olarak daha fazla lider ile paylaşmaktı. Anlık olarak tam 878 Şehirden, 53.392 izleyiciyi görüntülemeyi başardık. Zirve’mizin sonuna geldiğimizde hedeflediğimizden de fazlasını başardığımızı görmek bizi mutlu ettiği kadar gururlandırıyor. Özel içeriğimiz kadar içten yaklaşımımız da beğeni topladı. Zirveyi izleyen ve destekleyen tüm kişi ve kurumlara sonsuz teşekkür ederiz. Bilgi paylaşınca büyür. Birlikte başardık.” dedi.

 

4 günde onbinlerce izledi

4 günde onbinlerce kişinin takip ettiği Global Marketing Summit 2021, katılımcı sayısı ve özel konuşmacılarının statüsü ve sosyal medya etki alanı ile bugüne kadar yapılmış en geniş kapsamlı ve en üst düzey katılımlı uluslararası platform oldu. Zirve’nin en çok izlenen oturumları arasında ise Philip Kotler, Martin Lindstrom ve Amin Maalouf’un oturumları ile üç sırada yer aldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.