DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Darüşşafaka öğrencisi Ufuk Can, N Kolay 43. İstanbul Maratonu kampanyasında desteğinizi bekliyor!
  • GÜNLÜK HABERCİ
  • Spor
  • Darüşşafaka öğrencisi Ufuk Can, N Kolay 43. İstanbul Maratonu kampanyasında desteğinizi bekliyor!

Darüşşafaka öğrencisi Ufuk Can, N Kolay 43. İstanbul Maratonu kampanyasında desteğinizi bekliyor!

ABONE OL
Kasım 2, 2021 11:40
Darüşşafaka öğrencisi Ufuk Can, N Kolay 43. İstanbul Maratonu kampanyasında desteğinizi bekliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizin en önemli yardımseverlik koşusu olan N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nda Darüşşafaka Lisesi 11. sınıf öğrencisi Ufuk Can, bu yıl kardeşleri için koşuyor. Ufuk Can’ın kampanyasına destek olarak siz de Darüşşafakalı 300 öğrencinin tablet ihtiyacına destek olabilirsiniz.

Bu yıl 7 Kasım Pazar günü fiziksel olarak gerçekleşecek N Kolay 43. İstanbul Maratonu'nu için geri sayım başladı. Darüşşafaka Cemiyeti de 2015 yılından itibaren yardımseverlik koşularına katılarak annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilerin eğitimine kaynak sağlıyor. 

2015 yılından itibaren aşamalı olarak tabletli eğitime geçen Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda eğitim gören tüm öğrencilere Darüşşafaka Cemiyeti tarafından tablet desteği veriliyor.  Darüşşafaka’daki eğitim-öğretim faaliyetleri açısından olmazsa olmaz unsur haline dönüşen tablet, aynı zamanda önemli bir gider kalemi oluşturuyor. Darüşşafaka’nın bu yıl N Kolay 43. İstanbul Maratonu destekli kampanyasında ise Darüşşafaka’da eğitim gören 300 öğrencinin tablet ihtiyacı karşılanacak. 

Eğitim sevdalıları Darüşşafakalı Ufuk Can’ın kampanyasına destek olarak, babası ya da annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilerin eğitimlerine destek olabilecek. Maraton kapsamında kendi kampanyasını açmayanlar da Darüşşafaka öğrencisi Ufuk Can’ın kampanyasına destek verebilecek.

Darüşşafaka Lisesi 11. sınıf öğrencisi Ufuk Can, bu yıl N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nda kardeşleri için koşuyor. 2015 yılında Ankara’dan Darüşşafaka’ya gelen Ufuk Can, gelecekte hukuk eğitimi almayı hedefliyor. Bir yandan üniversite sınavına hazırlanan diğer yandan tiyatro yetenek atölyesinde görev alan Ufuk Can, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni’nde “Cumhuriyet’tir Bizi Aydınlatan” isimli tiyatro oyununda rol aldı. 

N Kolay 43. İstanbul Maratonu’nda Darüşşafaka için koşarak eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu belirten Ufuk Can, “Hedefim, 50.000 TL bağış toplayarak, kardeşlerimin tablet ihtiyaçlarına kaynak yaratmak. Eğitimde fırsat eşitliğinin önemine inanan herkesin kampanyama destek olacağına inanıyorum.” diye duygularını ifade ediyor.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.