DOLAR 32,3341 0.23%
EURO 35,0951 -0.14%
ALTIN 2.307,771,34
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni Yılda En Özel Hediyeler OPPO’dan

Yeni Yılda En Özel Hediyeler OPPO’dan

ABONE OL
Aralık 10, 2021 11:00
Yeni Yılda En Özel Hediyeler OPPO’dan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üstün teknolojiye sahip akıllı telefon modelleri, yüksek kaliteli kablosuz kulaklıklar ve akıllı saatlerini tüketicilerle buluşturan OPPO, yeni yılda da sevdikleriniz için birbirinden güzel hediye alternatifleri sunuyor.

 

Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO, 2022'ye sayılı günler kala sevdikleriniz için birbirinden özel hediye alternatifleri sunuyor. 5000mAh uzun ömürlü pili ve 50MP çözünürlüklü ana kameraya sahip üçlü kamera düzeneği ile birlikte gelen A55, 'Yapay Zeka Portre Uzmanı' yeni Reno6, üç mikrofonlu çağrıda gürültü engelleme, optimize edilmiş kullanım konforu ve 30 saate kadar sürebilen pil ömrü gibi özelliklerle birlikte gelen kablosuz kulaklığı Enco Free2 ve OSleep ile uyku kalitenizi takip eden akıllı saati OPPO Watch Free sevdikleriniz için en özel hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

 

Şık tasarım düşkünlerine…

Şık bir tasarıma sahip OPPO A55, Gökkuşağı Mavisi ve Işıltılı Siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle geliyor. Gökkuşağı Mavisi, mavi degradeden gümüşe doğru değişen turkuaz benzeri yeni bir temel renk olarak kendini gösterirken gece gökyüzündeki yıldızlar gibi parıldayan üçgen kristalleriyle OPPO Glow Design özelliğine sahip Işıltılı Siyah rengi de dikkatleri üzerine çekiyor. OPPO A55, 50MP yapay zeka kamerası, 2MP bokeh kamera ve 2MP makro kamera olmak üzere üçlü kamera düzeneğiyle geliyor. Öndeki 16MP selfie kamerası, Yapay Zeka Güzelleştirme Modu sayesinde doğal güzellikte selfie'lerin çekilmesine imkan sunuyor. OPPO A55'in 5000mAh uzun ömürlü pili sayesinde kullanıcılar, 29,79 saat telefon görüşmesi yapma ve 24,40 saat kesintisiz müzik dinleme imkânı elde edebiliyor. 18W Hızlı Şarj özelliği, OPPO A55'in pili bitmeye yakınken, yalnızca 30 dakikada 33 oranında şarj edebilen hızlı şarj imkanı sunuyor.

Gökkuşağı Mavisi ve Işıltılı Siyah renklere sahip OPPO A55'in, Türkiye'de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 3.499 TL.

 

Tarzını yansıtmak isteyenlere…

x

İkonik Reno serisi tasarımını sürdüren Reno6, Yıldız Siyahı ve Buz Mavisi olmak üzere iki farklı renkle şık ve ince bir görünüm sunuyor. Yeni Diamond Spectrum işlemi sayesinde Buz Mavisi, sürekli değişen renkler sunarken farklı açılardan bakıldığında, adından da anlaşılacağı gibi, büyüleyici Kuzey Işıklarını andıran renklerde parlıyor. Reno Glow tasarımına sahip Yıldız Siyahı ise klasik siyah tonuna parıltılı ince ayrıntılar ekleyerek elinizde bir galaksi gibi ışıldıyor. OPPO Reno serisi, global olarak her ay ortalama 2 milyardan fazla fotoğraf ve 200 milyondan fazla video çekerek anılarını kaydeden 70 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyor. Reno serisindeki güçlü görüntüleme yeteneklerini devam ettiren Reno6, sektör lideri portre video özellikleriyle birlikte geliyor. Reno6, arka kısımda 64MP yapay zeka dörtlü kamera kurulumuna ve önde 44MP selfie kamerasına sahip. Bu güçlü donanım, Reno6'ya yapay zeka ile güçlendirilmiş birçok portre video yetenekleri kazandırıyor.

Yıldız Siyahı ve Buz Mavisi renklere sahip OPPO Reno6'nın, Türkiye'de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 7.299 TL.

 

Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlere…

Danimarka merkezli hoparlör üreticisi Dynaudio ile iş birliği ile geliştirilen OPPO Enco Free2, çakıl formundaki oval şekliyle şıklığını ortaya koyuyor. Kulaklığın gövde kısımları, sofistike bir dokunuş katan ışıltılı bir parlaklığa sahip. Ayrıca, dokunmatik kontrol alanının tasarımında, kullanıcıların nereye dokunacaklarını bakmadan anlamaları için dokunsal ve geometrik bir ekleme bulunuyor. Kullanıcıların kaliteli sesli aramaların keyfini çıkarması için OPPO Enco Free2 kablosuz kulaklık, üç mikrofonla çağrıda gürültü engelleme özelliğiyle donatıldı. Özelliğin tasarımı, çevredeki gürültüyü azaltırken insan sesini iyileştiriyor, özellikle rüzgar sesine ve gürültülü ortamlara karşı etkili bir çözüm sunuyor. Aktif gürültü engelleme (ANC) teknolojisi, gürültüyü etkileyici bir biçimde 42 dB'de engelleyebiliyor. Pil ömrüne gelince, OPPO Enco Free2 kablosuz kulaklık, şarj kutusuyla birlikte 30 saate kadar kullanılabiliyor. Bununla birlikte OPPO Enco Free2, IP54 toza ve suya dayanıklılık sertifikasıyla birlikte geliyor.

Siyah ve beyaz renklere sahip kablosuz kulaklık modeli OPPO Enco Free2'nin, Türkiye'de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 899 TL.

 

Sağlığına dikkat edenlere…

OPPO'nun uyku izleme özelliğine sahip yeni akıllı saati OPPO Watch Free kullanıcıların daha iyi uyumasına yardım eden OSleep'in yanı sıra profesyonel spor modlarına ve sağlıkla ilgili farklı fonksiyonlara da sahip bir ürün olarak dikkat çekiyor. OSleep profesyonel, kapsamlı ve kişiselleştirilmiş uyku izleme özelliğinin yanı sıra uykudan önce, uyku sırasında ve uykudan sonra detaylı analizler gerçekleştiriyor. Özellikle profesyonel sensörler ve gelişmiş algoritmalar kullanarak yaptığı horlama riski değerlendirmesi ile uykudaki sorunları etkin bir şekilde tespit ederek zamanında çözüm önerileri getiriyor. OPPO Watch Free bunu, kan oksijen satürasyonu izleme, optik nabız sensörü aracılığıyla nabız değişim algılama ve horlamanın bir telefon tarafından kaydedilmesi özellikleriyle destekleyerek yapıyor. OPPO Watch Free, 100'ü aşkın spor modunu destekleyen 6 eksenli hareket sensörü ve bir optik nabız sensörüyle birlikte geliyor. Uzun pil ömrüne sahip OPPO Watch Free'nin pili 14 gün dayanıyor ve sadece 5 dakikalık bir şarjla akıllı saatinizi bütün gün kullanabiliyorsunuz. 

Vanilya ve Siyah renklere sahip OPPO Watch Free'nin, Türkiye'de tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 1.149 TL.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.