DOLAR 32,3848 0.16%
EURO 35,4629 0.15%
ALTIN 2.322,700,17
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vodafone Red’e Gelenlere 3 Ay Netflix Hediye

Vodafone Red’e Gelenlere 3 Ay Netflix Hediye

ABONE OL
Aralık 10, 2021 09:20
Vodafone Red’e Gelenlere 3 Ay Netflix Hediye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vodafone Red, sınırsız eğlence dünyasına yeni bir hizmet daha ekledi. Dünyanın lider eğlence servisi Netflix, Türkiye’de ilk kez ve sadece Vodafone Red’in tarifesine özel internetinden yemiyor. Vodafone Red’in seçili tarifelerine gelenlere ayrıca ilk 3 ay Netflix Standart Paket üyeliği hediye ediliyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyor. Vodafone Red çatısı altında sunduğu sınırsız eğlence dünyasını sürekli genişleten Vodafone, müşterilerine dünyanın lider eğlence servisi Netflix’i sınırsız kullanma imkânı sunuyor. Netflix, Türkiye’de ilk kez ve sadece Vodafone Red’in tarifesine özel internetinden yemiyor. Vodafone Red’in seçili tarifelerine gelenlere ayrıca ilk 3 ay Netflix Standart Paket üyeliği hediye ediliyor.

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

 

“Müşteri alışkanlıkları ve ihtiyaçları hızla dijitalleşiyor. Dünya genelinde medya tüketimi ve dijital platformlarda geçirilen zaman ortalama 40 arttı. Vodafone Red çatısı altında dünyanın en büyük içerik sağlayıcısı markalarıyla işbirliği yaparak müşterilerimize sunduğumuz sınırsız eğlence dünyasını sürekli genişletiyoruz. Bu kapsamda, son olarak dünyanın lider eğlence servisi Netflix’i sınırsız eğlence dünyamıza dahil ettik. Netflix, Türkiye’de ilk kez ve sadece Vodafone Red’in tarifesine özel internetinden yemiyor. Üstelik, Vodafone Red’in seçili tarifelerine gelenlere 3 aylık Netflix hediye ediyoruz. Netflix’in de eklenmesiyle Red’li müşterilerimizin eğlencede sınır tanımayacağına inanıyoruz. Müşterilerimiz, Netflix ve daha fazlasını özgürce izleme imkânına sahip olacak. Yenilikçi ürün ve servislerimizle müşterilerimizin dijital deneyimlerini artırmaya devam edeceğiz.”

 

Netflix hediyeli özel tarife

 

x

Vodafone’un yeni kampanyası kapsamında 3 aylık Netflix hediyesi sadece Red’in seçili tarifelerine gelenlere sunuluyor. Red Sınırsız Eğlence 40 tarifesi ile, Netflix ve daha fazlası, seçilen tarifenin internetinden yemiyor. Red Sınırsız Eğlence 40 tarifesi, 40 GB mobil internet, her yöne 3500 dakika ve 250 SMS içeriğinin yanı sıra Vodafone'lular ve sabit hatlarla sınırsız konuşma ve sınırsız WhatsApp; ayrıca Sınırsız Müzik, Sınırsız Sosyal ve Sınırsız Eğlence paketleriyle öne çıkıyor. Yeni gelenler için 144 TL, Red’e yeni gelen kontratsız müşteriler için 174 TL’den sunulan tarifenin aile indirimli fiyatı ise 129 TL.

 

Netflix üyeliği nasıl alınıyor?

 

Red Sınırsız Sosyal 25, Red Sınırsız Video 30 ve Red Sınırsız Eğlence 40 tarifelerinden birine yeni gelen abone, Vodafone Yanımda uygulaması ya da Hoşgeldin SMS’inde belirtilen vftr.co/eglenceyanimda linkine tıklayarak Eğlence Yanımda platformuna yönleniyor. Eğlence Yanımda platformuna Vodafone’a geldiği GSM ile giriş yapan abone, ana sayfadaki Netflix ve daha fazla içeriğin teklifine tıklayarak üyelik işlemlerini tamamlıyor. Abone, Netflix uygulamasını indirerek 3 ay boyunca paketten yararlanabiliyor. Hediye edilen Netflix üyeliği bittikten hemen sonra müşteriden alınan iki aşamalı onay sonrası, müşteri seçmiş olduğu Netflix planını Vodafone faturasına yansıtarak üyelikten yararlanmaya devam edebiliyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.