DOLAR 32,3658 0.14%
EURO 35,0367 -0.17%
ALTIN 2.322,210,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Vodafone Müşterileri, Aksigorta Poliçelerini Cep Telefonu Faturasıyla Ödüyor

Vodafone Müşterileri, Aksigorta Poliçelerini Cep Telefonu Faturasıyla Ödüyor

ABONE OL
Kasım 19, 2021 10:00
Vodafone Müşterileri, Aksigorta Poliçelerini Cep Telefonu Faturasıyla Ödüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aksigorta, Vodafone ile hayata geçirdiği telekomünikasyon sigortacılığında yeni bir uygulama daha başlattı. Sigorta poliçelerini Vodafone Yanımda üzerinden edinen Aksigortalılar, artık mobil ödeme seçeneği ile aylık sigorta primlerini cep telefonu faturasına yansıtabilecek.

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam eden Sabancı Holding iştiraki Aksigorta, geçtiğimiz aylarda, farklı ekosistemlere entegre olma vizyonuyla, Vodafone iş birliği ve Vodafone Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş aracılığıyla sektöründeki ilk telekomünikasyon sigortacılığı örneğini hayata geçirdi. Bu iş birliği ile ferdi kaza, DASK, konut gibi çok sayıda sigorta ürünü Vodafone Yanımda üzerinden satın alınabilir hale geldi. 

Müşteri deneyimi açısından oldukça başarılı sonuçların elde edildiği telekomünikasyon sigortacılığında şimdi ise mobil ödeme seçeneği devreye alındı. Yeni uygulama ile birlikte tüm faturalı hat sahibi Vodafone kullanıcıları, poliçe ödemelerini cep telefonu faturalarına yansıtabilecek. Böylelikle kullanıcılar her ay fatura tutarına ek olarak sigorta primini de ödeme kolaylığına erişmiş olacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.