DOLAR 32,3308 0.24%
EURO 35,0895 -0.13%
ALTIN 2.299,941,00
BITCOIN 22843340,81%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ve Başlıyor: Ayvalık Ali Çetinkaya Mahallesi’nde Doğalgaz İçin İlk Kepçe Vuruldu

Ve Başlıyor: Ayvalık Ali Çetinkaya Mahallesi’nde Doğalgaz İçin İlk Kepçe Vuruldu

ABONE OL
Eylül 30, 2022 15:20
Ve Başlıyor: Ayvalık Ali Çetinkaya Mahallesi’nde Doğalgaz İçin İlk Kepçe Vuruldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayvalık’ı doğalgaza kavuşturmak için uzun süredir sürdürülen çalışmaları kapsamında Ali Çetinkaya Mahallesi Adliye Kavşağı’nda şebeke dağıtımı yapacak hattın ilk kazı çalışmaları başladı.

 

Ayvalık sınırlarına Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından getirilen ana hat borularına gaz arzının bu yılın sonunda sağlanması planlanırken AKSA Doğalgaz tarafından yürütülen çalışmalar ile Ali Çetinkaya mahallesinden başlayarak tüm kente verilmesi için düğmeye basıldı. 

 

Ayvalık Doğalgaz Projesi’nde çalışmaları yakından takip eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, cadde ve sokakların kazılması sırasında sıkıntıların yaşanacağını ve bu süreçte vatandaşlardan sabırlı olmalarını istedi.

 

Yapılan çalışmalar kapsamında kazı sonrası yollarda oluşacak kazı ve tahripleri AKSA Doğalgaz ile koordineli şekilde hareket ederek gidereceklerini belirten Başkan Ergin, “Zorlu bir süreç olacak ama sonunda Ayvalıklı hemşehrilerim keyfini sürecek” dedi

 

Vatandaşın önceliğine ve ihtiyacına göre planlamalar yaptıklarını ve bunları bir bir hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ergin, "Bu kentte yaşayan insanlarımızın birincil önceliği olan doğalgazın kent içerisindeki çalışmaları başladı. Doğalgaz önemli bir süreç ve gerçekten ihtiyacımız olan, kentin ihtiyacı olan bir güzellik” dedi.

x

 

Detaylı bilgi için AKSA Doğalgaz 444 4 187 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.