DOLAR 32,3355 0.25%
EURO 35,0736 -0.17%
ALTIN 2.284,710,33
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’de ilk: Bridgestone’un ayrıcalıklı hizmet konseptli mağazası Performance Center açıldı
  • GÜNLÜK HABERCİ
  • Ekonomi
  • Türkiye’de ilk: Bridgestone’un ayrıcalıklı hizmet konseptli mağazası Performance Center açıldı

Türkiye’de ilk: Bridgestone’un ayrıcalıklı hizmet konseptli mağazası Performance Center açıldı

ABONE OL
Kasım 16, 2021 08:40
Türkiye’de ilk: Bridgestone’un ayrıcalıklı hizmet konseptli mağazası Performance Center açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, Bridgestone markasının ayrıcalıklı hizmet vermek üzere oluşturduğu mağaza konseptini Türkiye’de ilk defa Esenyurt’taki Tekin Kardeşler bayisinde hayata geçirdi. 

 

Bridgestone Performance Center olarak adlandırılan premium mağazalarda özellikle üst segment lastiklerin yoğunlukta olduğu sınıfta hizmet veriliyor. Geniş ve ferah bir alana konumlanmış iç-dış müşteri bekleme alanları, servis alanı, satış alanı, e-şarj noktası, kafe ve özel çalışma alanı gibi noktalarla müşteri deneyiminin üst seviyeye taşınması hedefleniyor. 

 

Müşterilerine lastiğin ötesinde hizmetler sunma vizyonuyla çalışan Brisa, Bridgestone’un ağırlıklı üst segment sınıfına hizmet verdiği mağaza konsepti Bridgestone Performance Center’ı, Türkiye’de başlattı. Türkiye’deki ilk Bridgestone Performance Center, Brisa’nın İstanbul Esenyurt bayisi Tekin Kardeşler’de düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.  Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı’nın yanı sıra, Brisa ve mağaza yetkilileri katıldı. 

Performance Center mağazada tüketicilere özellikle UHP, RFT ve 4×4 (STRmix) lastiklerin yoğunlukta olduğu üst segment sınıfında hizmet verilecek. Müşterilere ayrıcalıklı bir deneyim sunmanın amaçlandığı mağazada, büyük bir servis alanı, iç-dış müşteri bekleme alanları, satış alanı, e-şarj noktası, kafe ve özel çalışma alanı bulunuyor.

Brisa CEO'su Haluk Kürkçü, “Brisa olarak, müşteri deneyimini güçlendirecek, müşterilerimize bir katma değer sunan çalışmalarımıza hız verdik. Bu doğrultuda  Bridgestone’un  Performance Center adı verilen mağaza konseptini Türkiye’de de hayata geçiriyoruz. Böylece müşterilerimizin daha nezih bir ortamda daha konforlu bir şekilde ihtiyaçlarını karşılamasını amaçlıyoruz. Bu konsepti başarılı şekilde uygulayan, bayimiz Tekin Kardeşler’e de çok teşekkür ederim.” 

Brisa, önümüzdeki dönemde Performance Center mağazalarının sayısını artırmayı planlıyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

x

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.