DOLAR 32,5091 0.29%
EURO 34,6064 0.3%
ALTIN 2.491,140,34
BITCOIN %
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye ikincisi oldular Soner Çetin'e koştular

Türkiye ikincisi oldular Soner Çetin'e koştular

ABONE OL
Haziran 22, 2023 14:50
Türkiye ikincisi oldular Soner Çetin'e koştular
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okullar arası Tenis Şampiyonasında Küçük Kız Kategorisinde Türkiye ikincisi olan Özel Minecan Ortaokulu kız tenis takımı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti.

Eva Erdal, Ece Özsoy ve Derin Aras’tan oluşan küçük kız takımı Adana Tenis İl Temsilcisi Feridun Açan, Okul Müdürü Cem Çağın, Beden Eğitimi Öğretmeni Çiçek Yolcu ve velileriyle birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, kendilerine verdiği destekten dolayı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ettiler.

Başarılı tenisçileri kutlayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de, “Önce Adana, sonra bölge birincisi olarak Türkiye şampiyonasına katıldınız ve Adana’yı en iyi şekilde temsil ederek ikinci oldunuz. Gelecek yıl şampiyon olacağınıza inanıyorum. Adana teniste çok önemli sporcular yetiştirmiş bir kent. Siz de iyi yerlere geleceksiniz. Bunun için çok çalışmanız lazım. Başarılarınızdan dolayı kutluyorum” dedi.

Başkan Soner Çetin, küçük tenisçilere ziyarette tenis raketi hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.