DOLAR 32,3776 0.17%
EURO 35,1075 -0.01%
ALTIN 2.324,590,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan Bornova Belediyesi'ne teşekkür

Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan Bornova Belediyesi'ne teşekkür

ABONE OL
Ocak 6, 2023 11:20
Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan Bornova Belediyesi'ne teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cimnastik Federasyonu, Bornova Belediyesi’ne, Türk Cimnastiği’ne yaptığı katkılar nedeniyle iki teşekkür belgesi birden gönderdi.

Son dönemde yetiştirdiği başarılı sporcular ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren Bornova Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün, Türk Cimnastiği’ne yaptığı katkılara, Türkiye Cimnastik Federasyonu’ndan teşekkür geldi. Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen  imzalı teşekkür belgesinde, “2022 yılında Türk Cimnastiği’ne yapmış olduğunuz katkılardan dolayı, teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim” ifadeleri yer aldı. Federasyon tarafından gönderilen ikinci teşekkür belgesinde ise “Olimpik kadrolara kazandırmış olduğunuz sporculardan dolayı teşekkür eder, tarafınıza verilmiş olan ödüllerin artmasını ve başarılarınızın devamını dilerim” ifadeleri kullanıldı.

Gururluyuz

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcularının ulusal ve uluslararası başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, “Daha fazla gencimizin daha iyi şartlarda spor yapmalarını sağlamak bizim önceliklerimiz arasında. Biz tüm gençlerimizi kucaklayan bir spor anlayışını Bornova’da hakim kılmaya çalışırken, milli düzeyde böyle başarılı sporcular yetiştirdiğimiz görmek göğsümüzü kabartıyor. Çok gururluyuz. Hem genç sporcularımızı hem de antrenörlerimizi, bu vesileyle tekrar kutluyorum” diye konuştu.

Şampiyonların kulübü

Son 5 yılda cimnastik alanında ulusal ve uluslararası pek çok başarı elde eden Bornova Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, bu branşta yeni sporcular yetiştirmeye devam ediyor. 2017 yılında Koray Altınel, Bulgaristan Trampolin Cimnastik Dünya Şampiyonluğu, Sıla Karakuş 2019 Antalya ORANGE Cup’ta birincilik, Yaren Gül 2019 Antalya ORANGE Cup’ta dördüncülük, Sıla Karakuş 2021 Rusya Avrupa Şampiyonası’nda senkron ikinciliği ve 2022 Bakü Dünya Kupası’nda senkronda altın madalya kazandı. Bornova Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün sporcuları ve antrenörleri bugüne kadar 20’ye yakın ülkede Dünya Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası, Dünya Kupası ve özel turnuvalarda yer aldı. Sporcular, Türkiye’de yapılan ulusal yarışmalarda da bir çok kategoride altın, gümüş ve bronz madalya da kazandı.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.