DOLAR 32,4878 0.04%
EURO 34,8561 0.2%
ALTIN 2.478,130,66
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TEATRO RUDUIS’dan Kosta Kortidis’in Yazıp Yönettiği “Kurt Adam” Tiyatro Sahnesinde İzleyici ile Buluşacak

TEATRO RUDUIS’dan Kosta Kortidis’in Yazıp Yönettiği “Kurt Adam” Tiyatro Sahnesinde İzleyici ile Buluşacak

ABONE OL
Aralık 14, 2021 11:10
TEATRO RUDUIS’dan Kosta Kortidis’in Yazıp Yönettiği “Kurt Adam” Tiyatro Sahnesinde İzleyici ile Buluşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurt Adam; Yeliz Başlangıç, Alişan Özkan, Okan Şevket Duman ve Kosta Kortidis’in oyunculuğu ile 22 Aralık Çarşamba günü Şişli Tiyatrosu’nda ilk kez izleyici karşısına çıkacak.

 

22 Aralık Çarşamba günü Şişli Tiyatrosu’nda ilk kez tiyatro seyircisi ile buluşacak olan Kurt Adam, seyirciyi gerçek ve soyut dünya kargaşasının içine sürükleyecek. Kosta Kortidis’in sorgulayan ve sorgulatan kalemi ile “Kurt Adam Uykudan Sonra” oyunu, izleyiciyi “Gerçek dünya bir sorgu odası mı, yoksa aşık bir çiftin sıradan hayatı mı? Kanıtlanamayan bir cinayet soyut dünyaya mı aittir, yoksa tüm gerçekliğini korumaya devam eder mi? Peki ya bir Kurt Adam mı, yoksa bir kadın mı daha güçlüdür?” gibi birçok ikilemin arasında bırakacak.

 

“Düşler dünyası ile gerçek dünya arasındaki farkı yalnızca uyanık olanlar bilebilir…”

 

Ustaca işlenmiş karakterleri ile dikkat çekecek olan eser, sorgu sahneleri ile izleyiciyi karakterlerin içine çekecek. Bir yanda sıradan hayatlarına devam ederken kendilerini bir sorgunun ortasında bulan sakinliğinin ardına öfkesini saklayan Jessica ve çocuk ruhlu bir işkolik olan Stephan, bir yanda olaysız kasabanın hiç cinayet görmemiş dedektifleri Louis ve Lawrence… Karşılaştığı olayı heyecanla çözmeye çalışan dedektif Louis’in ve hayal dünyasında yaşayan ama zeki bir karakter olan dedektif Lawrence'in, kıvrak zekalı kadın Jessica karşısında işleri daha da zorlaşıyor. Olayın görünmeyen yüzü; soyutluk, gerçek dünya ve ikisi arasındaki zaman karmaşasıyla daha da görünmez olurken düşler dünyası ile gerçek dünya arasındaki farkı yalnızca uyanık olanlar bilebiliyor. 

 

Türk Tiyatrosu'nda Çok Eğlenceli Bir Gerilim

x

 

Kosta Kortidis'in psikolojik gerilim türünde yazdığı "Kurt Adam Uykudan Sonra" eseri, izleyiciler için toplum içinde sıradan insanların içindeki şiddet, psikolojik kırılmalar, suç ve suçlu ile empati ve adalet tecellisinin pamuk ipliğine bağlı formunu görünür hale getiriyor. Gerçekçi mizah unsurlarını içinde barındıran bu eser, polisiye bir kurgu olarak işleniyor. Çok eğlenceli bir gerilim olan “Kurt Adam”, Türk Tiyatrosu'ndaki ender bir eser. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.