DOLAR 32,5574 0.21%
EURO 34,7774 -0.09%
ALTIN 2.485,850,98
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sorunlara Çözümler Buluşması’nda ‘‘Amaçlar için Ortaklıklar’ Başlığı Konuşulacak
  • GÜNLÜK HABERCİ
  • Gündem
  • Sorunlara Çözümler Buluşması’nda ‘‘Amaçlar için Ortaklıklar’ Başlığı Konuşulacak

Sorunlara Çözümler Buluşması’nda ‘‘Amaçlar için Ortaklıklar’ Başlığı Konuşulacak

ABONE OL
Aralık 17, 2021 10:40
Sorunlara Çözümler Buluşması’nda ‘‘Amaçlar için Ortaklıklar’ Başlığı Konuşulacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması’nın 21 Aralık’taki oturumu, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’ndan ‘Amaçlar için Ortaklıklar’ başlığı altında gerçekleştirilecek. 

 

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği’nin, UNDP Türkiye çözüm ortaklığı ve Zorlu Holding desteğiyle yürüttüğü Sorunlara Çözümler Buluşması’nın 21 Aralık Salı günü gerçekleştirilecek olan oturumunda Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın 17. Maddesi ‘Amaçlar için Ortaklıklar’ başlığı ele alınacak.

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları kapsamında hayata geçirilen iyi uygulama örneklerini ve ilham veren çalışmaları dinlemek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak ve deneyim paylaşımı yapmak amacıyla düzenlenen Sorunlara Çözümler Buluşması 21 Aralık 2021 Salı günü 18.00-19:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. ‘Amaçlar için Ortaklıklar’ başlığı altında düzenlenen etkinliğin moderatörlüğünü UNDP Türkiye Kapsayıcı ve Sürdürülebilir Büyüme Portföy İletişim Danışmanı Deniz Şilliler Tapan yapacak.

Panelde; Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Sivil Toplum İlişkileri & Özel Sektör Ortaklıkları Yöneticisi Mısra Özkuş, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Arslan ve Good4Trust Kurucusu ve Kışkırtıcısı Uygar Özesmi, konuşmacı olarak yer alacak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.