DOLAR 32,3139 0.19%
EURO 35,0732 -0.18%
ALTIN 2.278,270,05
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Sizin Gözünüzden Gölcük” Fotoğraf Yarışması İçin Son Başvuru Tarihi 27 Kasım

“Sizin Gözünüzden Gölcük” Fotoğraf Yarışması İçin Son Başvuru Tarihi 27 Kasım

ABONE OL
Kasım 11, 2023 05:20
“Sizin Gözünüzden Gölcük” Fotoğraf Yarışması İçin Son Başvuru Tarihi 27 Kasım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneği iş birliği, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu desteğiyle düzenlenecek olan “15. Sizin Gözünüzden Gölcük” konulu ödüllü fotoğraf yarışması başvuruları 27 Kasım günü sona erecek.

Gölcük Belediyesi; ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmaları düzenleyerek ilçenin tanıtımına ve “Sanat Kenti Gölcük” anlayışına katkı sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda; Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneği iş birliği, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu desteğiyle düzenlenecek; “15. Sizin Gözünüzden Gölcük” konulu ödüllü fotoğraf yarışması başvuruları sürüyor. Yarışmaya başvurular, 27 Kasım 2023 Pazartesi günü sona erecek.

 

SİZİN GÖZÜNÜZDEN GÖLCÜK

Yarışma; Gölcük ilçe sınırlarında kendi döneminde tarihi öneme haiz ya da zaman içerisinde kaybolmuş ve tekrar yenilenen, yapı, buluntu, kentin simgesel figürleri gibi yerlerin fotoğraf sanatının kalıcı gücü ile gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlenecek.

 

SANATIN GÜCÜ GÖLCÜK’Ü FOĞOĞRAFLAYACAK

Yarışmaya katılacak fotoğraf sanatçıları, çektikleri kareler ile ilçenin dört bir yanını sanatın gücü ile ölümsüzleştirecekler. Yarışmaya katılmak isteyen fotoğraf sanatçıları başvurularını; 27 Kasım Pazartesi günü saat 23.00’a kadar; tfsfonayliyarismalar.org adresinden şartnameye ulaşarak yapabilecekler.

 

x

BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ

Gölcük’ün adının özellikle sanat ve kültür faaliyetlerle duyurulması noktasında fotoğraf yarışmalarının düzenlenmesine önem verdiklerini söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yarışmaya katılacak olan fotoğraf sanatçılarına başarılar diledi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.