DOLAR 32,3401 0.18%
EURO 35,1173 -0.23%
ALTIN 2.235,66-0,33
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Petrokimya Tesislerinde Güç Aktarım Ürün Seçimi

Petrokimya Tesislerinde Güç Aktarım Ürün Seçimi

ABONE OL
Aralık 1, 2021 15:40
Petrokimya Tesislerinde Güç Aktarım Ürün Seçimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üretim aksamalarının büyük kayıplara neden olduğu petrokimya tesislerinde doğru güç aktarım ürünlerinin seçilmesi ve bakımlarının doğru yapılması çok önemli.

 

Petrokimya tesislerinde kullanılacak olan ve arızasız çalışmayı sürdürmesi gerekli olan; kompresörler, pompalar ve elektrik motorlarının içinde bulunan rulmanlar en zor koşullarda dahi çalışmaya uygun olmalıdır.

Kullanılan güç aktarım ürünlerinin hasar ve arızalarının büyük bir kısmı ‘ürünlerin yanlış kullanılmasından ve bakımlarının doğru yapılmamasından’ kaynaklanıyor.

NSK SNN SERİSİ PLUMMER YATAKLARI

Silkar Endaş’ın geniş ürün alternatifleri arasında yer alan NSK markalı SNN Serisi Plummer rulman yatakları petrokimya tesislerinde tercih ediliyor. En zorlu uygulamalarda bile ihtiyaçları karşılayacak çeşitli teknik alternatifler sunan NSK rulman yataklarında; kolay montaj ve demontaj imkanı sunar ve bakımı kolay yapılır. NSK’nın performansı yüksek rulmanlarıyla donatılan SNN serisi plummer blokları, maliyet azaltmaya yardım ediyor.

DOĞRU ÜRÜN KULLANIMI

ENDAŞ AKADEMİ; petrokimya tesislerindeki teknik personeli, doğru ürün kullanımı konusunda bilgilendirici online eğitimler veriyor. Hem teknik ve hem de pratik konuları içeren “Güç Aktarım Online Eğitimleri”nde; montaj & demontaj metotları ve ekipmanları, rulman hasarları, rulman hasar sebepleri, rulman hasarlarını engelleme metotları ve rulman konusundaki son gelişmeler anlatılıyor

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

x

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.