DOLAR 32,3200 0.2%
EURO 35,1243 -0.03%
ALTIN 2.295,330,80
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pembe Ayna Meme Kanseri Farkındalığını Yansıtmaya Devam Ediyor

Pembe Ayna Meme Kanseri Farkındalığını Yansıtmaya Devam Ediyor

ABONE OL
Ekim 5, 2022 11:30
Pembe Ayna Meme Kanseri Farkındalığını Yansıtmaya Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memorial Sağlık Grubu’nun, 01-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ayı kapsamında “Ayna Karşısında 5 Dakika” sloganı ile hayata geçirdiği “Pembe Ayna” projesi, bu yıl da toplumsal bilinçlendirme misyonu ile etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Her kadının meme kanseri farkındalığı için ayna karşısında kendisini muayene ederek memede var olan bir kitleyi erken evrede fark edebilmesine dikkat çeken Pembe Ayna, 1 Ekim’de Zorlu Center’da gerçekleştirilen Memorial Pembe Farkındalık Festivali’nde katılımcılar ile buluştu. 

 

Pembe Ayna projesi, kadınların, 90 oranında kendi kendine muayene ile memedeki bir kitleyi erken evrede belirleme şansını elde etmesi ve bu erken teşhis yönteminden yararlanması adına toplumda bir farkındalık oluşturmayı hedefliyor. 

 

Pembe ayna Türkiye’yi geziyor 

Meme kanserinin erken tanısı için herkesin kendisine ayda bir kez, 5 dakika hediye etmesine öncü olan Pembe Ayna; festivalin ardından İstanbul, Ankara ve Antalya’da, toplumsal farkındalık ve sosyal sorumluluk bilincini katılımcılara yansıtmaya devam edecek. 

 

Pembe Farkındalık Festivali’nin lansmanında Zorlu Center’daki yerini alan Pembe Ayna, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık ayı boyunca pek çok adreste olacak:

 

x

1 -14 Ekim   Zorlu Center  

5-15 Ekim    Mall of Antalya 

4- 31 Ekim   İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı

3-16 Ekim    Ankara Esenboğa Havalimanı

4-10 Ekim    Memorial Şişli Hastanesi

10-17 Ekim  Memorial Ataşehir Hastanesi

15-31 Ekim  Agora Antalya AVM

15-31 Ekim  Emaar Square Mall 

17-31 Ekim  Memorial Bahçelievler Hastanesi

 

Meme kanseri için umut halkası oluşturarak ailenize ve sevdiklerinize “Ayna karşısında kendini izledin mi?” diye sormayı unutmayın! 

 

Siz de “Pembe ayna” karşısında fotoğrafınızı çekebilir, sosyal medya hesabınızda paylaşabilir ve meme kanserinde erken teşhisin önemi konusunda farkındalığa katkı sağlayabilirsiniz! 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.