DOLAR 32,3768 0.16%
EURO 34,9886 -0.29%
ALTIN 2.324,360,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Panasonic Life Solutions Türkiye A-Tech fuarında yerini aldı

Panasonic Life Solutions Türkiye A-Tech fuarında yerini aldı

ABONE OL
Kasım 22, 2021 22:20
Panasonic Life Solutions Türkiye A-Tech fuarında yerini aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Panasonic Life Solutions Türkiye, A-Tech Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı’na katıldı. Yeni nesil ev ve otel simülasyonuyla ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Panasonic Life Solutions Türkiye’nin Satış&Pazarlama İş Bölümü Başkan Yardımcısı Azim Tuncinar, “Sektörle temasa geçtiğimiz, ürünlerimizi ve teknolojik gücümüzü ziyaretçilere anlattığımız verimli bir fuar geçirdik” dedi.

 

Panasonic Life Solutions Türkiye, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen A-Tech Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na katıldı. Bir yıllık aranın ardından pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilen fuarda Panasonic Life Solutions Türkiye yeni nesil ev ve otel simülasyonuyla ziyaretçilerin ilgisini topladı. 

 

Fuara özel gerçekleştirilen kurulumda son teknoloji ürün ve çözümlere yer verdiklerinin altını çizen Panasonic Life Solutions Türkiye Satış&Pazarlama İş Bölümü Başkan Yardımcısı Azim Tuncinar, “Pandemi sebebiyle verilen bir yıllık aranın ardından sektörün bir araya geldiği ve yeni teknolojilerin paylaşıldığı verimli bir fuar sürecini geride bıraktık. Fuarda ürünlerimizi klasik olarak panellerde sergilediğimiz gibi akıllı ev simülasyonuyla konutlarda ve otellerde sunduğumuz baştan uca çözümleri de gösterdik. Eve girişle başlayan interkom sistemleri, emniyeti en üst seviyede sunduğumuz şalt ürünleri, tam kontrol sağladığımız anahtar-priz serileri, kalite ve tasarımdan ödün vermediğimiz yeni nesil LED aydınlatma çözümleri ve KNX ev otomasyon sistemlerimizle kullanıcılarımızın hayatına dokunan son teknoloji ürünleri ziyaretçilerle tanıştırmanın mutluluğunu yaşadık” dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.