DOLAR 32,3175 0.2%
EURO 35,1413 0.02%
ALTIN 2.292,990,70
BITCOIN 22944183,57%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müsiad Genel Başkanı Mahmut Asmalı’dan Yarın Yapılacak Görüşme İlişkin Değerlendirme
  • GÜNLÜK HABERCİ
  • Ekonomi
  • Müsiad Genel Başkanı Mahmut Asmalı’dan Yarın Yapılacak Görüşme İlişkin Değerlendirme

Müsiad Genel Başkanı Mahmut Asmalı’dan Yarın Yapılacak Görüşme İlişkin Değerlendirme

ABONE OL
Aralık 10, 2021 08:20
Müsiad Genel Başkanı Mahmut Asmalı’dan Yarın Yapılacak Görüşme İlişkin Değerlendirme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Nureddin Nebati ve iş dünyası temsilcileri arasında 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek görüşmeye ilişkin değerlendirmelerde bulundu:

 

"MÜSİAD olarak Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Nureddin Nebati’nin göreve başladığı gün altını çizdiğimiz gibi, kendisinin reel sektöre yakınlığı ve yaklaşımının kazananı Türkiye ekonomisi olacaktır. Bu bağlamda Sayın Bakanımızın, henüz görevinin 10. gününde iş dünyasıyla bir araya gelecek olmasını oldukça önemsiyoruz.

 

Sayın Bakanımızın, biz iş dünyası temsilcileriyle, reel sektörün kalbi İstanbul’da görüşecek olmasını; yeni dönemde Kamu-Özel Sektör istişare mekanizmasının çok daha aktif kullanılacağına dair önemli mesaj olarak görüyoruz. Bu vesileyle, yarın yapacak olduğumuz toplantının ülke ekonomimiz, iş dünyası ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

 

MÜSİAD olarak yeni dönem ekonomi politikalarına ilişkin bir dizi görüş ve öneri sunacağımız Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Nureddin Nebati’nin görev süresince başarılı olacağına ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yüksek faiz kıskacından çıkarak; yatırım, üretim ve istihdam odaklı bir büyüme modeline kavuşacağımıza inancımız tamdır."

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.