DOLAR 32,4291 0.2%
EURO 35,1096 -0.11%
ALTIN 2.322,770,17
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Modalife Aile Bütçesini Koruyor

Modalife Aile Bütçesini Koruyor

ABONE OL
Aralık 14, 2021 14:20
Modalife Aile Bütçesini Koruyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tasarım, kalite ve konforun ulaşılabilir halini sunmayı ilke edinen Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife, tüketici dostu kampanyalarıyla aile bütçelerini koruyor.

Tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini her zaman göz önünde bulundurup, bu ihtiyaç ve beklentileri kalite, tasarım ve konforun ulaşılabilir halini sunarak karşılayan Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife, tüketici dostu fiyat politikasıyla aile bütçelerine katkıda bulunuyor.

Modalife, Yılın Son Fırsatı kampanyasıyla 3+3+1 Koltuk Takımları, Köşe Mobilyaları, Yatak Setleri, Genç Odaları ve farklı ürünlerinde kaçırılmayacak indirimlerle tüketicisine kolaylık sağlıyor.

Erişilebilir maliyetler için tüketiciye doğrudan temas ilkesini benimseyen Modalife, yurt genelinde kendi bünyesindeki 150’den fazla mağazasında ve web sitesinde tüketiciye sunduğu ürünlerinde, cazip fiyat avantajlarını kredi kartına 12 taksit ve ING bankası iş birliğinde peşin fiyatına, vade farksız 36 aya kadar vadeli tüketici kredisi fırsatıyla destekliyor.

Yeni bir aile hayatına ilk adımı atan çiftlerin beğeni ve bütçelerine uygun, kaliteli, fonksiyonel ve uzun ömürlü ürünleriyle sektöre ve ülkemize düğün paketçisi kavramını kazandıran Modalife gönüllerde edindiği yeri anlatan Türkiye’nin Düğün Paketçisi sloganını gururla taşıyor.

Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife, yurdun farklı bölgelerinde, 30’u aşkın deposu ve ülkemizin her yerine en kısa sürede ulaşan sevkiyat ağıyla, tüm ürünlerini cazip fiyat avantajları ve sektöründe ayrıştığı stoğunda hazır tuttuğu bir çok ürününde “1 günde teslim” özelliğiyle tüketiciye ulaştırıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.