DOLAR 32,6014 0.38%
EURO 34,7857 0.13%
ALTIN 2.496,070,48
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milliyet Renkler Dergisi ikinci sayısında mavi rengini ele alıyor

Milliyet Renkler Dergisi ikinci sayısında mavi rengini ele alıyor

ABONE OL
Kasım 13, 2021 09:10
Milliyet Renkler Dergisi ikinci sayısında mavi rengini ele alıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyet Gazetesi’nin yeni içeriği “Renkler Dergisi” ikinci sayısıyla okuyucularla buluşuyor. 14 Kasım Pazar günü yayınlanacak dergide mavi rengin hikayesi ve günümüzdeki önemi mercek altına alınıyor. 

 

Günlük hayatımızın renklerle etkileşimini sanat, moda, sinema, seyahat ve güzellik gibi birçok alanda yeni içeriklerle okuyucularına sunan Milliyet Renkler Dergisi yeni sayısında mavi renginin hikayesini tüm detaylarıyla ele alıyor. Türkiye’de renk temalı içeriğe sahip ilk dergi olma özelliğini taşıyan Milliyet Renkler Dergisi, Kasım ayının en güzel mavileri ile okuyucuları masmavi bir yolculuğa çıkarıyor.

 

Renk araştırmacısı ve uzmanı Pelin Gülşen, yeni sayıda mavinin tarihsel yolculuğundan yola çıkarak ayın konusu Dünya Mavisi’ni farklı başlıklar altında anlatıyor. Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran yeni kitabı ve renklerle olan ilişkisinden bahsederken, gençlere kariyer ve başarı tavsiyelerinde bulunuyor. Kanal D’nin fenomen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2’nin yıldızları Ebru Yücel ve Cenan Adıgüzel projeleri, kariyer hedefleri ve renklerle olan ilişkilerinden bahsediyor. Ünlü moda tasarımcısı Gamze Saraçoğlu, Kasım Modası’nda sanata ilham veren mavinin, özgünlük ve doğallığını vurgulayarak başarılı, bilge kadınların rengi olduğunun altını çiziyor. Başarılı iş insanı ve sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren isim Esra Oflaz, Ahu Orakçıoğlu’na yaptığı açıklamalarda önümüzdeki yıllarda kadınların yükseliş dönemi olacağını belirtiyor. Genç Destek Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Özlem Esmergül, yazar Erhan Altunay ile gerçekleştirdiği söyleşisinde ezoterik bilgiler ve bilgi kirliliğini değerlendiriyor. Gazeteci Elif Dağdeviren, Truman Show ve Arrival filmlerinden yola çıkarak sinemada mavi renk kullanımını mercek anlatıyor. Editör Fatma Çakır ise dünyanın farklı bölgelerindeki büyüleyici mavi şehirleri Kasım sayısında inceliyor.

 

14 Kasım Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerden ücretsiz olarak ulaşılabilecek Milliyet Renkler Dergisi’nin ikinci sayısına aynı zamanda dijital platformlardan ve Dergilik uygulamasından da erişilebilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.