DOLAR 32,5729 0.21%
EURO 34,8210 0.06%
ALTIN 2.487,980,17
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

MAN 2021 Değerlendirmesi, 2022 Öngörüleri

MAN 2021 Değerlendirmesi, 2022 Öngörüleri

ABONE OL
Aralık 17, 2021 09:20
MAN 2021 Değerlendirmesi, 2022 Öngörüleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. geleneksel yıllık değerlendirme toplantısı, dün İstanbul’da gerçekleştirildi. Toplantıya, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, İkinci El Satış Direktörü Aydın Yumrukçal, Müşteri Hizmetleri Direktörü Şinasi Ekincioğlu ve Hafif Ticari Araç Ülke Satış Müdürü Cumhur Kutlubay katıldı. Toplantıda, sektör ve şirket bazında 2021 değerlendirmeleri ve 2022 yılı öngörüleri paylaşıldı.  

Durmanın geri adım atmak olduğuna inanan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., tedarik ve üretim kısıtları nedeniyle zorlu geçen 2021 yılında başarısını sürdürdü. Araçların yakıt tüketimi ve teknolojisi konusunda çıtayı daha da yükselten MAN, yarının teknolojisi ile donattığı yeni nesil kamyonları ile yaşam boyu iş ortağı olarak gördüğü müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına en ideal çözümler sunmaya devam etti.

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, “Tedarik konularında yaşanan sıkıntılar üretim ve pazarı etkilese de yeni nesil aslanlarımız ile satış adedinde pazarın üstünde bir büyüme yakaladık. Yılsonuna kadar da satış adedimizi geçen yılın iki katına çıkarmayı hedefliyoruz. 2021’de yeni nesil MAN TGX aracımız, sektörün en prestijli ödülü olan ‘International Truck of the Year 2021- Yılın Kamyonu’ ödülünü aldı. Ayrıca yılın sonlarına doğru yeni nesil TG3 serisi araçlarımızı, görkemli bir lansman ile değerli paydaşlarımızla buluşturduk. Yeni teknolojilerle birlikte daha düşük tüketim ve daha fazla sürdürülebilirliğe sahip 2022 model araçlarımız ile önümüzdeki yılda da müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

OTOBÜS

MAN Lion’s Coach, prestijli
ödülleri toplamaya devam etti

Seyahat sektöründeki satış başarısını 2021 yılında da sürdüren ‘Coach of the Year 2020 – Yılın Otobüsü’ ödüllü Lion’s Coach, 2021 yılında da sektörün prestijli ‘Sustainable Bus Award 2022 – Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’ne layık görüldü.

MAN, Lion’s Coach ve NEOPLAN Tourliner ile Türkiye otobüs pazarındaki pazar payını 2021 yılında da korudu. Yolculuğu keyfe dönüştüren MAN Lion’s Coach ve NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsleri; tasarım, konfor, ekonomi ve güvenlik özellikleri ile bu yılda da Türkiye’nin her köşesindeki seçkin firmaların öncelikle tercihi olmaya devam etti.

Üstün özellikleri ile fark yaratan yeni nesil MAN Lion’s City CNG Efficient Hybrid de, şehir içi ulaşımına getirdiği birçok yenilik ile iddiasını ortaya koyuyor.

x

 

TOPUSED – İKİNCİ EL

MAN TopUsed 2021’de satışlarını kamyonda
yüzde 35, otobüste ise yüzde 40 arttırdı

Pandemi sürecinde, müşterilerine birçok avantajlı kampanya ile birlikte şehirlerarası otobüs pazarında da 36 aya kadar vade farksız finansman seçeneği sunan MAN TopUsed, devam eden küresel salgına rağmen satışlarını arttırmaya devam ediyor. MAN TopUsed 2021 kamyon/çekici satışlarını bir önceki yıla göre yüzde 35, şehirlerarası otobüs satışlarını ise, yüzde 40 oranında arttırdı. İkinci el pazarında birçok ilke imza atan MAN TopUsed, hizmet kalitesi ile sektörün güven adresi olmaya devam ediyor.

 

SATIŞ SONRASI HİZMETLER

MAN Müşteri Hizmetleri, avantajlı bakım
paketleri ile müşterilerinin hep yanında oldu

Küresel standartlardaki hizmet kalitesiyle sektörde fark yaratan MAN Müşteri Hizmetleri, avantajlı bakım paketleri ile 2021 yılında da müşterilerinin yanında olmaya devam etti.

Pandemiye rağmen yıl boyunca müşterilerine kesintisiz hizmet sunduklarını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Müşteri Hizmetleri Direktörü Şinasi Ekincioğlu, “Türkiye pazarına özel deneyimimizle, araçlarımızın nitelik ve teknolojik üstünlüklerini, satış sonrasındaki tecrübe ve uzmanlıklarımız ile birleştirdiğimiz avantajlı bakım paketlerimizle müşterilerimizin hep yanında olduk. Sunduğumuz bakım paketlerimiz, sadece müşterilerimizin MAN araçları için en yetkin servisi, en doğru şekilde almasını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda onları önceden tahmin edilmesi zor maliyetlere karşı da koruyor” dedi.

 

HTA – HAFİF TİCARİ ARAÇ

MAN TGE, pandemi koşullarına
rağmen 2021 hedeflerine ulaştı

Hafif ticari aracı (HTA) sektöründe, her iş koluna ideal çözümler sunan MAN TGE, yaşanan pandemi ve tedarik sıkıntılara rağmen 2021 yılı hedeflerine ulaştı.

Yılın kendileri için başarılı geçtiğini belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Hafif Ticari Araç Ülke Satış Müdürü Cumhur Kutlubay, “2021, hedeflerimize ulaşmanın yanında, aynı zamanda HTA ürün grubunda yeni pazarlara açıldığımız bir yıl oldu. Pandemiye bağlı olarak, tedarik başta olmak üzere yaşanan tüm sıkıntılara rağmen Almanya’dan alabildiğimiz tüm araçlarımızı sattık. Beklentileri karşıladığımız ve başarı ile sonlandırdığımız bir yıl geçirdik. 2022’de de aynı başarıyı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.