DOLAR 32,3476 0.29%
EURO 35,1590 0.07%
ALTIN 2.301,641,07
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

M.O.B Entertainment’a Yeni Bir Yetenek Daha Katıldı

M.O.B Entertainment’a Yeni Bir Yetenek Daha Katıldı

ABONE OL
Kasım 2, 2021 16:00
M.O.B Entertainment’a Yeni Bir Yetenek Daha Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası birçok yarışmaya katılarak ülkemizi temsil eden genç sanatçı Ezgi Alaş, şarkıları ve sahne performansları ile müzikseverlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Müzikal kariyerinin ilk çalışması olan ‘’Pacha Mama’’ ile kariyerine adım atan genç yeteneğin yeni çalışmalarını ise Türkiye’nin önemli plak şirketlerinden olan M.O.B Entertainment yürütecek.

 

Genç Nota liselerarası müzik yarışmasında iki sene üst üste ‘’En İyi Kız Solist’’ ödüllerini alarak dikkatleri toplayan Ezgi Alaş, tarzı, sesi ve şarkılarıyla da beğeni topluyor. Kariyerinin ilk parçası olan ‘’Pacha Mama’’ ile listelere giriş yapan genç yetenek konser, sosyal medya stratejik danışmanlığı ve sahne performans çalışmalarını M.O.B Entertainment’a emanet etti. 

 

Müzik, dans, sosyal medya, video, beste ve birçok alanda faaliyet gösteren şirket, genç yetenekler ile çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.