DOLAR 32,3181 0.2%
EURO 35,1311 -0.01%
ALTIN 2.292,270,66
BITCOIN 22941281,95%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lüleburgaz’ın Meydanı Ve Belediyenin Tesislerinde Ücretsiz İnternet Hizmeti

Lüleburgaz’ın Meydanı Ve Belediyenin Tesislerinde Ücretsiz İnternet Hizmeti

ABONE OL
Kasım 2, 2021 12:10
Lüleburgaz’ın Meydanı Ve Belediyenin Tesislerinde Ücretsiz İnternet Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lüleburgaz Belediyesi, kentte yaşayan gençlerin taleplerini dikkate alarak Kongre Meydanı başta olmak üzere belediyeye ait bütün tesislerde ücretsiz internet hizmeti sunmaya başladı. Kongre Meydanı ya da tesislere gelen vatandaşlar, WİFİ üzerinden telefonlarını tanımlattıkları internet hizmetini sürekli kullanabilecek. 

 

Çevre ve halk odaklı yatırım çalışmalarını sürdüren Lüleburgaz Belediyesi, gençlerin “Ücretsiz internet hizmeti” taleplerine duyarsız kalmadı. Gençlerin talepleri sonucunda harekete geçen Bilgi İşlem Müdürlüğü ekipleri, Kongre Meydanı, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi, (LYKA), Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi (LYFA), Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi (LYLA) ve Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet ve Bisiklet Akademisi’nde (LYMBA) fizibilite çalışmaları gerçekleştirdi. 

 

Ücretsiz bir şekilde internete erişim

 

Kongre Meydanı ve söz konusu belediye tesislerinde gerçekleştirilen fizibilite çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise bugün itibarıyla alanlarda internet hizmeti sunulmaya başlandı. Vatandaşlar, tamamen ücretsiz bir şekilde kullanabilecekleri internet hizmetini rahatlıkla kullanabilecek. Bu kapsamda WİFİ üzerinden telefonlarını tanımlatacakları Lüleburgaz Belediyesi’nin internet hizmetini bir daha kayıt olmadan kullanabilecek. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.