DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kartepe’de 10 Kasım Törenleri

Kartepe’de 10 Kasım Törenleri

ABONE OL
Kasım 10, 2021 12:10
Kartepe’de 10 Kasım Törenleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. Yıldönümünde özlem ve saygıyla anıldı.

 

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yıldönümünü anma törenlerinde Kartepe protokolü hazır bulundu. Kartepe Kent Meydanı’nda gerçekleşen törenlere Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar, meclis üyeleri, öğrenciler ve Kartepeliler katıldı.

 

SAYGI DURUŞU

Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman tarafından Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ardından saat dokuzu beş geçe sirenler eşliğinde saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okudu. 10 Kasım törenlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tören alanına “Atatürk Çiçeği” konuldu.

 

 

10 Kasım Atatürk’ü Anma programı Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu konferans salonunda devam etti. Törenler saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Türkçe öğretmeni Ceyda Aydın’ın günün anlam ve önemini anlatan konuşması sonrasında Okul Müdürü Cahit Laloğlu tarafından “Son Mektup” şiirini seslendirdi.

x

 

ÖĞRENCİLER ATATÜRK’Ü ANDI

Anasınıfı öğrencilerinin gösterileri sonrasında Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu 5.sınıf öğrencisi Özlem Ece Çelik “Bir resim yap çocuğum” şiirini seslendirdi. Bir ömür hikayesi oratoryo sonrasında müzik öğretmeni Safa Saygı ile özel eğitim öğrencisi Ece Tosun’dan müzik dinletisi ile salon törenleri son buldu.

 

Kocaeli Valiliği tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm Şehitlerimiz ve merhum Gazilerimiz için il genelinde tüm camilerde düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Kartepe’de Meşelik Park Camii’nde gerçekleştirildi.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.