DOLAR 32,3361 0.26%
EURO 35,1308 -0.04%
ALTIN 2.308,391,37
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kapaklı Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi’nin yapımı devam ediyor

Kapaklı Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi’nin yapımı devam ediyor

ABONE OL
Aralık 17, 2021 04:00
Kapaklı Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi’nin yapımı devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ve kentin ihtiyaçlarını göz önüne alan hizmet anlayışı ile daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için proje ve değer üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirilen Kapaklı Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi'nin yapımı hız kesmeden devam ediyor.

Kapaklı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımına başlanan Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi bodrum, zemin ve bir normal kattan oluşuyor. İçerisinde spor salonu, fizik tedavi odası, çocuk bakım odası, kafeterya, 4 adet atölye, idari odalar, çok amaçlı salon, yemek odası, 6 adet misafirhane ve bilgisayar atölyesi bulunan merkez 1.711, 25 metrekare yapı inşaat alanına sahip.

Başkan Albayrak: "Kapaklı Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi, ilçemizde çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak."

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kapaklı Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi, ilçemizde çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Yapımı tüm hızıyla devam eden merkezimizi 2022 yılı içinde hizmete açmayı planlıyoruz. Biz büyükşehir belediyesi olarak kurulduğumuz 2014 yılından bu yana tüm çalışmalarımızı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdik. Bu anlayış doğrultusunda vatandaşlarımızın huzuru ve konforu için bundan sonra da durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Kapaklı Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi'nin şimdiden hayırlı olmasını dilerim." dedi.  

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.