DOLAR 32,3355 0.25%
EURO 35,1590 0.03%
ALTIN 2.306,131,27
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gölcük Belediyesi Personeline İlk Yardım Eğitimi Verildi

Gölcük Belediyesi Personeline İlk Yardım Eğitimi Verildi

ABONE OL
Aralık 9, 2021 17:10
Gölcük Belediyesi Personeline İlk Yardım Eğitimi Verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gölcük Belediyesi, eğitim programları kapsamında verilen eğitimle personelinin ilkyardım bilgilerini güncelledi.

 

Gölcük Belediyesi personeli, ilk yardım bilgilerini güncelleştirdi. Gölcük Belediyesi personeline, işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması, mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerini düzenleyen 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu kapsamında 8 saat ilkyardım güncelleme eğitimi verildi. Gölcük Belediyesi Meclis Salonunda verilen eğitimlerde, Kızılay İlk Yardım eğitim Merkezi eğitmenleri Ali Kılıç ve Cemil Orhan, belediye personelini bilgilendirdi.

Gün boyu süren eğitimlerde, temel ilk yardım bilgileri alan belediye personeline; kalp durduğu zaman elektrik sinyali göndererek kalbi görevini yapmasını sağlayan Otomatik Eksternal Defibrilatör (OED) cihazı anlatıldı. Eğitimler sırasında katılan belediye personeline, Kızılay ilk yardım cep kitapları dağıtıldı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.