DOLAR 32,5729 0.21%
EURO 34,8210 0.06%
ALTIN 2.487,980,17
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek’ten Anıtkabir ziyareti

Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek’ten Anıtkabir ziyareti

ABONE OL
Kasım 9, 2021 09:30
Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek’ten Anıtkabir ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, Gölbaşı Belediyesi kadın personellerinden oluşan heyet ile Anıtkabir’i ziyaret etti. Görevliler eşliğinde Anıtkabir müze bölümünü gezen heyet, daha sonra mozoleye karanfil bıraktı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e olan saygımızı sunmak için buradayız. Atatürk’ün Tük Milleti için ifade ettiği manevi değeri anlatmaya kelimeler yetmez. Ancak, bugün bu topraklar üzerinde yaşayan Türk Milleti, hürriyetini ve istiklalini Mustafa Kemal’in milleti adına başlattığı özgürlük mücadelesine borçlu. Türk Milletinin vefalı evlatları olarak bugün buraya bir kez daha Atamızın aziz hatırasını anmaya geldik. Ülkemiz ve milletimiz adına bir kez daha Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.