DOLAR 32,3373 0.25%
EURO 34,9776 -0.46%
ALTIN 2.310,411,46
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Esnaf Kardeşlerimiz Bizim Gözbebeğimiz

Esnaf Kardeşlerimiz Bizim Gözbebeğimiz

ABONE OL
Aralık 13, 2021 11:10
Esnaf Kardeşlerimiz Bizim Gözbebeğimiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kapalı pazar yeri içerisinde esnaf ve kahvaltında bir araya geldi. Pazar esnafı ile sohbet eden Savran, esnafların talep ve önerilerini dinledi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, haftanın ilk gününe kapalı pazar yeri içerisinde incelemelerde bulunarak başladı.

 Sabah erken saatlerde Pazar içerisinde esnaflarla kahvaltıda bir araya gelen Savran, esnafların talep ve önerilerini dinleyerek belediye çalışmaları hakkında esnafları bilgilendirdi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen'in de katıldığı kahvaltı programının ardından Başkan Savran, peynir pazarı ve konfeksiyon pazarı içerisindeki esnafları ziyaret etti.

Savran’a Pazar ziyaretinde Başkan Yardımcıları Nafiz Dirikoç ve Furkan Feralan da eşlik etti.

Şehrin can damarı olarak nitelendirdiği esnaflarla sık sık bir araya geldiğini ve istişarelerde bulunduğunu belirten Başkan Savran, “Esnaf kardeşlerimiz bizim gözbebeğimiz. Onların sorunlarının çözümü noktasında meslek odalarımızla birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Onların görüşleri bizim için çok değerli” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.