DOLAR 32,3289 0.23%
EURO 35,0904 -0.13%
ALTIN 2.298,720,94
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elon Musk TSLA Hisselerini Satarsa Yerine Bitcoin Alır mı? AVAX 3 Haneye Koşuyor, DOT Parachain Başlatıyor
  • GÜNLÜK HABERCİ
  • Ekonomi
  • Elon Musk TSLA Hisselerini Satarsa Yerine Bitcoin Alır mı? AVAX 3 Haneye Koşuyor, DOT Parachain Başlatıyor

Elon Musk TSLA Hisselerini Satarsa Yerine Bitcoin Alır mı? AVAX 3 Haneye Koşuyor, DOT Parachain Başlatıyor

ABONE OL
Kasım 8, 2021 10:20
Elon Musk TSLA Hisselerini Satarsa Yerine Bitcoin Alır mı? AVAX 3 Haneye Koşuyor, DOT Parachain Başlatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Huobi Global Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü'nün yeni haftaya başlarken yaptığı değerlendirmede: "Bitcoin yeni haftaya 66.000 seviyesinde yüzde 4’ün üzerinde alıcılı seyirle başladı. ABD’de 1,2 trilyon dolarlık altyapı paketinin geçmesi finansal ortamı yumuşatırken, bu hafta Salı günü ABD ÜFE ve Çarşamba günü TÜFE rakamlarının açıklamaları kripto paralar tarafından takip edilecek. Başta ABD olmak üzere küresel fiyatlar genel düzeyindeki artıştan korunmak için Bitcoin’i sene başından bu yana yaptığı 120’lik getiri ve deflasyonist yapısı nedeniyle iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkarıyor. Diğer yanda Elon Musk dün twitterda bir anket yayınladı ve 3,5 milyon katılımcının icabet ettiği ankette yüzde 58 oranla şirketteki yüzde 10’luk hissesini (yaklaşık 20 milyar dolar) satması yönünde karar çıktı. Daha önce Bitcoin’i yeşil enerji olmadığı gerekçesiyle FUD yaratan ve mayıs ayındaki düşüşte hatrı sayılır payı olan Elon’a Bitcoin alması yönünde gelen tavsiyeler fiyat hareketliliğine dönüştü. Elon, Bitcoin alınır mı bilinmez ancak yatırım çeşitliğinde kripto paradan oy kullanmak isterse ilk noktası babası olarak bilinen (dogefather) dogecoine yarayacağı neredeyse kesin.

Bitcoin’in yeni rekor kırabilmesi için 67.000 seviyesini geçmesi gerekiyor. Zincir verilerine de bakıldığında 66.000 seviyesini test eden Bitcoin’de aşırı alım yönünde bir iz bulunmuyor. Bu hafta Polkadot’ta parachain müzayedeleri başlıyor. Farklı zincirlerin birbirleri ile olan entegrasyonunu sağlayacak bu gelişim DOT’u ‘Ethereum Killer’ liginde ön plana çıkardı. Ligin diğer bir güçlü katılımcısı olan AVAX ise 92 seviyesi ile üç haneli rakamlara yaklaştı." sözlerine yer verdi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.