DOLAR 32,3355 0.25%
EURO 35,0736 -0.17%
ALTIN 2.284,710,33
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elif Aslı Yıldız, sektör profesyonellerine seslenecek

Elif Aslı Yıldız, sektör profesyonellerine seslenecek

ABONE OL
Kasım 26, 2022 14:23
Elif Aslı Yıldız, sektör profesyonellerine seslenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kalite ve Ürün Deneyimi Semineri, 28-29 Kasım'da gerçekleştirilecek. Kader anı ve 'kader anına etki eden unsurlar üzerine hazırlanan seminerde Patiswiss Çikolata Ceosu Elif Aslı Yıldız da başarı hikâyesiyle konuşmacı olacak. Yıldız’ın konuşacağı ‘Ürün tasarımı’ oturumunda ayrıca tüketici eğilimleri, iyi uygulama örnekleri, iyi beslenme, iyi yaşam için ürün tasarımı gibi konular da masaya yatırılacak.

 

E-burun tanıtılacak

Karma Grup tarafından düzenlenen Kalite ve Ürün Deneyimi Semineri, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü ev sahipliğinde üniversitenin Maslak'taki yerleşkesinde gerçekleştirilecek. Seminerde, insan koku alma duyusunu simüle ederek çalışan, gıdada coğrafi orijini tespit edebilen ‘E-Burun’ da tanıtılacak.  

 

Tüketici ve kalite algısı tartışılacak

Seminer hakkında bilgi veren Patiswiss Çikolata Ceosu Elif Aslı Yıldız, “Tüketici ve tüketici davranışları ile global trendlerinin odağa alındığı seminerde sektör profesyonellerin yanı sıra İstanbul Teknik, Ankara, Süleyman Demirel ve Okan üniversitelerinden akademisyenler de yer alacak. Seminerde, 'Tüketici satın alma sürecini ne etkiler?' sorusuna yanıt aranacak. Ürün Tasarımı, Tasarım Sürecinin Detayları, Ürün ve Kalite Kültürü, Duyusal Analiz Temel Bilgilendirme başlıklarında oturumlar gerçekleştirilecek. Katılımcıların tüketici ve kalite algısı için bir araya geleceği seminerde ben de konuşmacı olarak yer alacağım” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.