DOLAR 32,3516 0.3%
EURO 35,1023 -0.1%
ALTIN 2.307,971,35
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DHL Express Türkiye Üst Yönetim Ekibine yeni atama

DHL Express Türkiye Üst Yönetim Ekibine yeni atama

ABONE OL
Aralık 15, 2021 10:00
DHL Express Türkiye Üst Yönetim Ekibine yeni atama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de uluslararası hızlı hava taşımacılığının kurucusu DHL Express Türkiye’de, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Müge Arslan getirildi.

Müge Arslan, DHL Express Türkiye Ailesi’ndeki görevine 22 Kasım itibariyle başladı. 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Ekonomi öğrenimini tamamladıktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi’nde MBA programını bitiren Müge Arslan, çalışma hayatına 2004 yılında İş Bankası İnsan Kaynakları biriminde başladı. Arslan daha sonra sırasıyla Yapı Kredi Bankası, Türk Telekom ve Danone’da İK birimlerinde farklı sorumluluklar üstlendi. Son olarak Canon Eurasia’da İnsan Kaynakları ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Arslan, geçtiğimiz ay itibariyle DHL Express Türkiye ekibine katıldı. 

 

2013 yılından bu yana İK alanında ‘insankaynaklarigunlugu ’ adlı bir blog yazan Müge Arslan, bunun yanı sıra Kariyer.net sponsorluğundaki bir kitabın ortak yazarlığı ve editörlüğünü de yaptı. Arslan, aynı zamanda Adler sertifikalı bir koç olarak da faaliyet gösteriyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.