DOLAR 32,3617 0.13%
EURO 34,9782 -0.31%
ALTIN 2.323,560,19
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Deren Talu “Aşk, Sabah Uyandığında O Kişi Hayatında Diye Durduk Yere Gülümsemektir"
  • GÜNLÜK HABERCİ
  • Eğitim
  • Deren Talu “Aşk, Sabah Uyandığında O Kişi Hayatında Diye Durduk Yere Gülümsemektir"

Deren Talu “Aşk, Sabah Uyandığında O Kişi Hayatında Diye Durduk Yere Gülümsemektir"

ABONE OL
Ocak 3, 2023 14:50
Deren Talu “Aşk, Sabah Uyandığında O Kişi Hayatında Diye Durduk Yere Gülümsemektir"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son Kale Hacıbey filmi ve Akıncı dizisiyle de karşımıza çıkan güzel oyuncu Deren Talu; eğitim hayatından canlandırmak istediği karakterlere, annesinden aşka, merak edilenleri MAG okurları için özel olarak cevapladı…

Defne Samyeli’nin kızı olarak küçük yaşlarından bu yana göz önünde olan ve sosyal medyada yaptığı paylaşımları sevenleri tarafından merakla takip edilen, Las Vegas doğumlu Deren Talu; oldukça prestijli okullarda eğitim almış bir oyuncu. Aynı zamanda duru güzelliğiyle de dikkat çeken, son olarak “Seversin” adlı romantik komedi yapımında izlediğimiz Deren Talu MAG Ocak sayısına konuk oldu.

“Annem gerçekten mükemmel bir insan. Benim en büyük rol modelim” açıklamasında bulunan güzel oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “Onun kızı olmaktan gurur duyuyorum. Hayatta en yakın olduğum insan. Hem çok başarılı hem çok güçlü bir kadın hem dünyalar güzeli hem çok zeki. Aynı zamanda çok sempatik ve eğlencelidir. En iyi tavsiyeleri o verir, en güvendiğim kişidir. Onunla her şeyi yapmayı çok seviyorum. Kimi zaman evde kalıp saatlerce sohbet etmeyi, kimi zaman yürüyüş yapmayı, film izlemeyi. Her şey onunla daha keyifli hale gelir.”

Romantik komedi veya gençlik projelerinde oynamayı çok istediğini ifade eden güzel oyuncu “Çok eğlenerek oynuyorum bu tarz işlerde. En son, “Seversin” adlı bir romantik komedide yer aldım ve çok büyük keyifle çalıştım. Bununla beraber dram türünde de kendime güveniyorum. Çok çabuk duyguya girebilen bir insanım. Benim için dramlarda bir karakterin ruhuna bürünmek çok kolay. Vicky Cristina Barcelona’da Maria Elena karakterine bayılıyorum. Bu tarz, duygusal yönden inişli çıkışlı karakterler çok hoşuma gidiyor. Aynı zamanda Les Miserables’da Fantine ya da Eponine karakterini oynamayı çok isterdim. Notre Dame de Paris’deki Esmeralda rolünü canlandırmak isterdim. Çok özgür, kendi doğrularıyla hareket eden, her şeye rağmen neşeli bir karakter” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.