DOLAR 32,3492 0.29%
EURO 35,1153 -0.07%
ALTIN 2.309,971,44
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

DenizBank’tan tüzel firmalara ıslak imza gerektirmeyen dijital onay kolaylığı

DenizBank’tan tüzel firmalara ıslak imza gerektirmeyen dijital onay kolaylığı

ABONE OL
Aralık 8, 2021 12:20
DenizBank’tan tüzel firmalara ıslak imza gerektirmeyen dijital onay kolaylığı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DenizBank, KOBİ segmentinde bulunan tüzel nitelikli firmaların bankacılık işlemlerinde onay süreçlerini, MobilDeniz veya DenizKartım uygulamaları üzerinden hızla, ıslak imza gerekmeksizin tamamlayabilecekleri Tüzel Dijital Onay hizmetini hayata geçirdi.

Tüzel Dijital Onay uygulaması ile kredi kullanım, sözleşme, kredi kartı süreçleri, var olan krediler için limit artışı ya da vade revizesi gibi işlemler, mobil cihazlar üzerinden, her an her yerden yönetilebiliyor. Tüzel firmalara ihtiyaçları doğrultusunda zamandan tasarruf ettiren hizmet, ayrıca ıslak imza süreçlerine gereksinimi ortadan kaldırarak, Bankanın sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda kağıt israfının önüne geçilmesine de imkan sağlıyor. 

 “KOBİ’lerimizin dijitalleşerek büyümesine destek olmak önceliğimiz”

DenizBank’ın ekonomiyi ayaktan tutan KOBİ’lere sunduğu destekle, Türkiye’de sürdürülebilir kalkınma ve sosyal dengenin oluşturulması yönünde önemli misyon üstlendiğini belirten DenizBank KOBİ Bankacılığı ve Kamu Finansmanı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Engin Eskiduman, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: KOBİ’lerin verimlilik artışı, maliyetlerinin azalması ve işletmelerinin büyümesi için bankacılığı dijital ve mobil kanallardan, hızlı ve kolay erişilebilir hale getirmenin öneminin bilincindeyiz. Bu vizyonla, şahıs firmaları ve gerçek kişilere halihazırda dijital onay ile imza tamamlama imkanı sunuyorduk. Birden fazla ortaklık yapısına sahip firmalardan dijital onay alınması üzerine geliştirmelerimiz ise devam ediyordu. Şimdi firmalarımızın MobilDeniz veya DenizKartım uygulamalarımızdan onaylarını kolaylıkla tamamlayabilecekleri, şubeye gitmeden zamandan tasarruf  edebilecekleri Tüzel Dijital Onay sürecini devreye aldık. Her ölçekte ekonominin yükünü sırtlayan KOBİ’lerimizin büyümesine katkı sunmak, bizim için memleket meselesi. Bu hedefi odağımızdan ayırmadan, inovasyon ve teknolojideki gücümüzü de devreye alarak var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz”. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.