DOLAR 32,3308 0.24%
EURO 35,0895 -0.13%
ALTIN 2.299,941,00
BITCOIN 22843340,81%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Coşkun Aral “Reha Muhtar Haberciliği Aşağı Çekti”

Coşkun Aral “Reha Muhtar Haberciliği Aşağı Çekti”

ABONE OL
Kasım 10, 2021 08:50
Coşkun Aral “Reha Muhtar Haberciliği Aşağı Çekti”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Coşkun Aral; “Reha Muhtar çok iyi bir muhabirken haber sunucusu olup, toplumumuzun ne yazık ki çocuksu öğelerini kabartan, ana ilgi odağı yapan bir haber sunuculuğu başlattı. Reha Muhtar’a ilk tepki gösterenlerden biriyim, show programı yap dedim.”

“O dönemde Reha kendini savundu, yalı sahibi oldu, servet sahibi oldu.”

 

“Tanık olduğum şiddet nedeniyle ağladığım çok oldu. Bu anları çok sık yaşadım, hak vermiyorum, anlıyorum.”

Simge Fıstıkoğlu’nun youtube kanalında “Hayat Okulu”na bu hafta, savaş muhabiri, belgeselci, Haberci programının yapımcısı, İz TV’nin kurucularından Coşkun Aral konuk oldu. Polis muhabiri olarak gazetecilik mesleğine başlayıp, binlerce kilometre yol kat ederek, dünyanın en ücra köşelerini, bilinmeyen yaşamları görüntüleyen, savaşların acımasız yüzünü fotoğraflayan Coşkun Aral kendi macerasını Simge Fıstıkoğlu’na anlattı.

“Güney Lübnan’da, 'yarın bu adamı kurşuna dizeceğiz, senin kaldığın evde kalsın. Yarın da fotoğrafını çek' dediler.”

“Dünyada yer çekimi olduğu sürece bir şeyi aşağı çekmek çok kolay” diyen Coşkun Aral, ntv'de çalışırken haber sunması teklif edilince ilk tepkisinin istifa etmek olduğunu söyledi. “Anchormanlık ayrı bir meslek" diyen Aral, "haberi aşağı çekti" dediği Reha Muhtar'a gösterdiği tepkiyi de anlattı.  “Reha Muhtar’a ilk tepki gösterenlerden biriyim, sen show programı yap dedim. O dönemde Reha kendini savundu, şimdi yalı sahibi oldu, servet sahibi oldu” diye konuştu. Mesleği uğruna bir çok sağlık sıkıntısı yaşayan Coşkun Aral’ın çocukluk anılarından ölümle burun buruna geldiği anlara, açlıktan böcek yemek zorunda kalmasına, Savaş Ay ile birlikte donma hikayelerine pek çok bilinmeyenini anlattığı sohbetin tamamını, Simge Fıstıkoğlu'nun youtube kanalında “Hayat Okulu”nda izleyebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.