DOLAR 32,3690 0.15%
EURO 34,9991 -0.25%
ALTIN 2.322,210,13
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çocuk etkinlikleri grubu ve kadın çalışmaları atölyelerinin katılımcılarına katılım belgeleri verildi
  • GÜNLÜK HABERCİ
  • Gündem
  • Çocuk etkinlikleri grubu ve kadın çalışmaları atölyelerinin katılımcılarına katılım belgeleri verildi

Çocuk etkinlikleri grubu ve kadın çalışmaları atölyelerinin katılımcılarına katılım belgeleri verildi

ABONE OL
Aralık 17, 2021 04:00
Çocuk etkinlikleri grubu ve kadın çalışmaları atölyelerinin katılımcılarına katılım belgeleri verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Çerkezköy ilçesinde bulunan Kadın Danışma Merkezi bünyesinde hayata geçirdiği Çocuk Etkinlikleri Grubu ve Kadın Çalışmaları Atölyeleri katılımcılarına katılım belgesi takdim edildi.

Çerkezköy Kadın Danışma Merkezinde gerçekleşen törende Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı İsa Karadağ, Sosyal Hizmetler Dairesi personeli ve atölye katılımcıları yer aldı. Atölyelerin son derece faydalı geçtiğini belirten katılımcılar, katkı ve desteklerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür ettiler.

Başkan Kadir Albayrak: "Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam Edeceğiz"

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kadın ve çocukların toplumun en önemli özneleri olduğunu biliyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ettiriyoruz. Kadın Çalışma Atölyesi ve Çocuk Etkinlikleri Grubu'nda yer alan tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.

Çocuk Etkinlikleri Grubu'nda Çocuğun Özgüven Kazanabilmesi Hedefleniyor

Okul öncesi çocukların gelişim alanlarını destekleyici etkinlikleri içeren ve 8 haftalık oturumlar şeklinde planlanan Çocuk Etkinlikleri Grubunda,  90 dakika süren oturumlar boyunca Türkçe dil etkinliği, müzik etkinliği, oyun ve hareket etkinliği, sanat etkinliği ve drama etkinliklerinden yararlanılarak bilişsel gelişim, psikomotor gelişim, dil gelişimi, sosyal ve duygusal gelişim ve öz bakım gelişimi gibi alanlarda uygulamalar yapılırken bu sayede çocukların özgüven kazanabilmesi, grup içinde uyumlu hareket edebilmesi, olumlu davranışları taklit ederek öğrenmesi hedefleniyor. Çocuk Gelişimci Meltem Balcı tarafından gerçekleştirilen uygulamalar sırasında çocuklar üzerinde yapılan gözlemler sonucunda 4. haftadan itibaren ebeveynler ile de seanslar düzenleniyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.