DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,040,19
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Classe 300 EOS ile evinizle her daim iletişimde kalın!

Classe 300 EOS ile evinizle her daim iletişimde kalın!

ABONE OL
Ocak 2, 2023 10:50
Classe 300 EOS ile evinizle her daim iletişimde kalın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bticino yenilikçi ve zamansız tasarımındaki sezgisel yanını bağlı sistemler için geliştirilen Classe 300 EOS with Netatmo ile tam olarak ifade ediyor. Geleneksel interkom sistemini akıllı kapı giriş sistemine dönüştürerek zarafet ve teknolojiyi bir araya getiren Classe 300 EOS with Netatmo evinizi ve sizi güven altında tutuyor.

Sürdürülebilir bir dünya için enerji kaynaklarını en akıllı biçimde kullanabilen ve çevreye duyarlı olan Bticino, yaşam alanlarınızda konfor ve güvenliği buluşturarak yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Bağlı (akıllı) bir video iç ünitesinden çok daha fazlası olan Classe 300 EOS with Netatmo, göz alıcı tasarımının yanı sıra kapı ve cep telefonu arasındaki görüşme, uzaktan kontrol ile dış kapının kilidinin açılabilmesi, Netatmo güvenlik ürünleri ile birlikte bir ekosistem oluşturulabilmek gibi özellikleri de beraberinde getiriyor.

Her daim evinizde güvende olun

Amazon Alexa sesli asistanına sahip Classe 300 EOS with Netatmo, akıllı telefonlarınızda Home+Security uygulaması sayesinde kapı ile görüşme sağlayabilir ve Dış Mekan Kamera gibi evinizdeki diğer Netatmo ürünlerini de yönetebilirsiniz. 2 kablolu kapı giriş sistemi çözümünün basitliği ve dahili Wi-Fi teknolojisi sayesinde kolaylıkla kurulabilir. İnce, kusursuz ve çağdaş görünümü, kavisli profil ve modern hayatın ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılayan özgün bir tasarıma sahip olan Classe 300 EOS with Netatmo, dikey dokunmatik ekran ve yüz algılama işlevi ile kapıdaki misafirlerinizin ekranda mükemmel bir şekilde görülmesini ve otomatik olarak ortalanmasını garanti eder. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.