DOLAR 32,5796 0.28%
EURO 34,7798 0%
ALTIN 2.492,180,32
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükşehir karla mücadeleye hazır

Büyükşehir karla mücadeleye hazır

ABONE OL
Aralık 17, 2021 04:00
Büyükşehir karla mücadeleye hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, olumsuz hava koşulları ve kar yağışına karşı tüm önlemlerini aldı. Donanımlı ekip ve ekipmanları ile oluşturulan karla mücadele ekibi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için süreç boyunca il genelinde 7/24 esasına göre teyakkuz halinde olacak ve çalışmalarını sürdürecek.

Kar yağışı ve don olaylarının yaşanması  ihtimaline karşı Tekirdağ Büyükşehir  Belediyesi, 4 adet kar kürüme ve tuzlama aparatlı kamyon, 8 adet greyder, 8 adet kepçe, 5.500 Ton tuz ve yaklaşık 100 personel ile hazır olarak beklemektedir. İhtiyaca göre araç ve personel sayısı arttırılabilecektir.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak olumsuz hava koşullarına karşı her türlü tedbiri aldıklarını belirten Başkan Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına karşı tüm tedbirleri aldık. Tekirdağ il genelinde tüm araç, ekipman ve personelimizle karla mücadeleye hazırız. Fen İşleri Dairesi, İtfaiye Dairesi ve TESKİ ekiplerimiz, herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına hazır bir şekilde bekliyor. Ana arterler başta olmak üzere yolların kapanma durumu söz konusu olduğunda derhal müdahale edebilecek durumdayız. Yaşanabilecek acil durumlar için vatandaşlarımız Alo 153 Çağrı Merkezimizden iletişim kurabilirler. Tüm vatandaşlarımıza sorunsuz bir süreç yaşamalarını temenni ediyor, sağlıklı günler diliyorum" dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.