DOLAR 32,5997 0.37%
EURO 34,8443 0.3%
ALTIN 2.497,620,54
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükşehir Belediyesi projeleriyle Antalya Şehircilik Fuarı’nda

Büyükşehir Belediyesi projeleriyle Antalya Şehircilik Fuarı’nda

ABONE OL
Kasım 12, 2021 14:00
Büyükşehir Belediyesi projeleriyle Antalya Şehircilik Fuarı’nda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Büyükşehir Belediyesi, City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’nda stant açtı. Proje ve hizmetlerin tanıtıldığı Büyükşehir standı, dikkat çeken stantları arasında yer alıyor. 

 

Türkiye Belediyeler Birliği'nin desteği ve Akdeniz Belediyeler Birliği'nin koordinatörlüğünde düzenlenen 9. City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ANFAŞ EXPO Center'da kapılarını açtı. Bu yıl "İnsan ve Çevre" temasıyla 11-13 Kasım tarihlerinde ziyaretçileriyle buluşan fuarda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri de katılımcılara tanıtılıyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, fuarın ilkini Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığı döneminde başlattığını hatırlattı. 

AMACIMIZ YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK

Antalya’nın tüm dünyadan insanların buluşma adresi olduğunun altını çizen Gürbüz, “Turistlerle birlikte 20 milyon insana hizmet verdiğimiz bir dünya kenti olan Antalya’mızın doğasına, tarihine sahip çıkarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle Antalya’mız için kimlikli, kurallı ve planlı bir kent olması için çalışıyoruz. Ayrıca kırsaldan kalkınmak için de kırsal bölgelerdeki projelerimizi geliştiriyoruz. Bunları yaparken de çevreye duyarlı daha yaşanabilir bir kent oluşturmaya yönelik akıllı kent uygulamalarını, dijital turizm gibi çalışmalarımızı da geliştiriyoruz. Tek amacımız şehrimizin yaşam kalitesini arttırmak, insanlarımızın refahının yükseltilmesidir” diye konuştu. 

BÜYÜKŞEHİR PROJELERİ TANILTILDI 

Antalya Büyükşehir Belediyesi fuarın dikkat çeken stantları arasında oldu. Stantta Büyükşehir’in projeleri ve hizmetleri katılımcılara tanıtılıyor. Stantta, Park ve Bahçeler Dairesi’nin Kurakçıl Projesi, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nın İmar Otomasyon Sistemi (İMOS), Gençlik ve Spor Projeleri, EKDAĞ A.Ş’nin Yaş Meyve-Sebze Kurutma Entegre Tesisi Projesi, Kızıllı Entegre Katı Atık ve Enerji Üretim Tesisi Projesi, Kepez Güneş Kentsel Dönüşüm Projesi, Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi, Ağız Diş Sağlığı Polikliniği ve sosyal hizmet projeleri ile belediyecilik hizmetleri yer alıyor. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.