DOLAR 32,5337 0.26%
EURO 34,8870 0.44%
ALTIN 2.484,170,90
BITCOIN %
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BMC Software Çözümleri, Basistek Danışmanlığıyla İşNet Bulut Platformu'nda

BMC Software Çözümleri, Basistek Danışmanlığıyla İşNet Bulut Platformu'nda

ABONE OL
Mart 28, 2023 15:10
BMC Software Çözümleri, Basistek Danışmanlığıyla İşNet Bulut Platformu'nda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BMC Software, İşNet ve Basistek, tüm BMC HELIX çözümlerinin Türkiye’de en yaygın şekilde müşterilere sunulması için “Birlikte, insan için, geleceğe dokunarak değer üretmek” yaklaşımıyla yeni iş ortaklığı projesini hayata geçirdi. Anlaşmanın imza töreni 24 Mart 2023 tarihinde İşNet Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Müşteri ve iş ortaklarının memnuniyetini merkezinde tutan, insan için teknoloji ve değer üreten bilişim çözümleri yaklaşımlarını ülkenin dijital ekosisteminin temeli olarak tanımlayan BMC Software, İşNet ve Basistek Bilgi Teknolojileri; BMC Software çözüm ve ürünlerinin İşNet Bulut Platformu üzerinden Basistek uzmanlığı ve danışmanlığıyla sunulması konusunda iş ortaklığı için anlaştı. Böylece BMC Software’in tüm ürünleri Türkiye’de ilk defa yerel ve yaygın bir platformda hizmet ve çözüm olarak (SaaS) sunulacak. 

Bu stratejik adımla birlikte, kurumlar; daha yenilikçi BT hizmetlerini ilk yatırım maliyeti olmadan, aylık ödeme modeliyle kolayca kullanabilecekler. Bu sayede kurumlar, kullanacakları akıllı hizmet otomasyonu yetenekleriyle; daha hızlı, daha doğru ve verimli bilgi teknolojileri yönetimini keşfetme fırsatı yakalayacaklar.

Performans sağlamada proaktif iş birliği

Günümüzde şirketlerin dijitalleşme ihtiyacı hızla artarken organizasyonların sağladıkları, aldıkları ve dahil oldukları tüm hizmetlerin ölçülmesinde ve takip edilmesinde BT servis yönetimi giderek daha kritik bir rol oynuyor. Aynı zamanda operasyonların dijital hafızasının korunması, optimizasyonunun sağlanması, görünürlüğün artırılması ve maliyet etkin yönetimin mümkün kılınması önemli bir ihtiyaç olarak ortaya çıkıyor. Bu kapsamda BMC Software, Basistek ve İşNet tüm BT süreçlerini merkezi olarak göz önünde tutan hizmet anlayışını güçlü bir çözüm olarak ortaya koyuyor.

BMC Software lider ve yenilikçi Helix çözümleri ile kurumların dijital ağlarını ve sistemlerini optimize etmelerini ve verimli bir şekilde çalıştırmalarını sağlıyor.  

Uzman hizmet kadrosu ve yaptığı yatırımlarla katma değeri yüksek çözümler sunmaya devam eden İşNet; Tier 4 tasarım, operasyon ve işletme sertifikalı veri merkezi, ülke çapında yaygın iletişim altyapısı, kapsamlı bulut ve siber güvenlik hizmetleri ile iş ortaklarına sürdürülebilir, güvenli ve esnek bir altyapı sağlıyor.  

Bilgi teknolojileri sektöründe 2009 yılından bu yana bilgisayar ve yazılım mühendislerinden oluşan deneyimli, konularında uzman kadrosu ve sektörün önde gelen uluslararası teknoloji firmalarıyla iş ortaklıklarıyla ürün ve çözüm sağlama konusunda yetkin Basistek Bilgi Teknolojileri ise proje mimarisi, konfigürasyon, teknik destek, uyarlama konularındaki bilgi birikimi ve tecrübesini kapsayıcı bir danışmanlık hizmeti olarak sunuyor.

Şirketler SaaS hizmet modeliyle BMC çözümlerini kullanabilecek

x

Dev anlaşmayı; “Ürün-platform-danışmanlık üçgenini eş kenar hale getirerek proaktif BT verimliliği sağlaması açısından oldukça önemli” şeklinde yorumlayan Basistek Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Mehmet Ali Ceylan, hayata geçirilen anlaşmanın müşterilere çeviklik ve maliyet avantajı getireceğini belirtti. İşNet Genel Müdürü Mehmet F. Can bu iş anlaşmasıyla ilgili olarak: “Küresel teknoloji şirketlerinin, ulusal ekonomik döngünün ayrılmaz bir parçası olarak ülkemize yatırım yapması, çok önemli bir adım. Bu iş ortaklığına ev sahipliği yaparak, BT hizmetlerinde Türkiye’nin dijital gelişimine ve verimliliğine katkı sunduğumuz ve ülkemizin verisinin ülkemizde kalmasını sağladığımız için son derece mutluyuz” şeklinde konuştu.

BMC Software Ülke Müdürü Ender Bozanoğlu anlaşmaya ilişkin olarak “Türkiye, bölgedeki dijital ekonominin öncüsü ve BT hizmetleri için en büyük pazarlardan biri. Ülkenin muazzam potansiyeli ve teknolojileri çözümleri için küresel bir merkez olma olasılığı, Basistek ve İşNet ile işbirliği yapma kararımızı kolaylaştırdı. “Bu yolculukta Türkiye’nin en önde gelen danışmanlık şirketi olan Basistek’in bilgi ve tecrübesini de dahil ederek müşterilerimize uçtan uca altyapı, yazılım ve danışmanlık bileşenlerini bir bütün olarak sunarak, müşterilerimizin bu çözümü çok hızlı kullanma, hayata geçirme ve büyüme gibi eylemlerini çevik ve maliyet avantajlı halde yapmalarını sağlayacağız” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.