DOLAR 32,5348 0.23%
EURO 34,7869 0.11%
ALTIN 2.491,041,18
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bilfen Okulları ve Karşıyaka Spor Kulübü arasındaki iş birliği yeni sezonda da devam ediyor!
  • GÜNLÜK HABERCİ
  • Spor
  • Bilfen Okulları ve Karşıyaka Spor Kulübü arasındaki iş birliği yeni sezonda da devam ediyor!

Bilfen Okulları ve Karşıyaka Spor Kulübü arasındaki iş birliği yeni sezonda da devam ediyor!

ABONE OL
Kasım 1, 2021 14:00
Bilfen Okulları ve Karşıyaka Spor Kulübü arasındaki iş birliği yeni sezonda da devam ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilfen Okulları ile Karşıyaka Spor Kulübü arasında yıllardır süre gelen sponsorluk anlaşması, Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih ÖZTÜRK ve Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay BÜYÜKKARCI'nın katıldığı imza töreni ile yeni sezon için yenilendi.

 

Bilfen Şirketler Topluluğu ve Karşıya Spor Kulübü 2021 – 2022 sezonunda geçerli olacak sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Sporu ve sporcuyu desteklemek amacıyla İzmir’in en eski spor kulüplerinden olan Karşıyaka Spor Kulübü ile yenilenen sponsorluk anlaşması imzaları, Bilfen Şirketler Topluluğu’nun İstanbul’da bulunan Genel Müdürlük binasında Bilfen Şirketler Topluluğu Başkan Vekili Fatih Öztürk ve Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı’nın yer aldığı törenle atıldı. Bilfen Okulları anlaşma kapsamında, Karşıyaka Spor Kulübü’nün Profesyonel Basketbol A Erkek Takımı, Voleybol A Kadın Takımı ve Futbol A Takımı’nın yer alacağı Türkiye Ligleri ve Avrupa Kupaları maçlarında kulübün sponsorları arasında yer alacak.

Eğitimin lider markasıyla sporun İzmir’de ki öncüsü yine bir arada!

 

İmza töreninde konuşan Başkan Turgay Büyükkarcı, “Her geçen gün İzmir’e yaptığı değerli eğitim yatırımlarıyla kaliteli eğitimin çıtasını yükselten Bilfen Okulları ile yeni sezonda da bir arada durmaktan mutluluk duyarız. Bu anlaşma eğitimin lider markasıyla sporun İzmir’de ki öncüsünü buluşturdu.” ifadelerini kullandı. Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk ise imzalan sponsorluk anlaşmasıyla ilgili “Sporu, öğrencileri için akademik başarıyla harmanlayarak bir yaşam biçimi haline getirmeyi amaçlayan bir eğitim kurumu olarak iki güçlü kurum arasında bu sezon da iş birliğinin devam ediyor olmasından dolayı mutluluk duyduklarını” belirtti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.