DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beyaz Haber Ajansı ile Safir Tema arasında dev anlaşma!

Beyaz Haber Ajansı ile Safir Tema arasında dev anlaşma!

ABONE OL
Kasım 25, 2021 14:20
Beyaz Haber Ajansı ile Safir Tema arasında dev anlaşma!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel Basın ve Haber Siteleri için haber desteği sunma mottosuyla, 25 Haziran 2020 tarihinde bir grup gazeteci tarafından dijital dünyaya merhaba diyen Beyaz Haber Ajansı (BHA), wordpress tema üreticilerinden Safir Tema ile özel bir anlaşmaya imza attı.

Safir Tema'dan wordpress tema alanlara Abonelik Ücretsiz

Söz konusu bu anlaşmanın kapsamında Safir Tema üzerinden wordpress teması satın alan site sahiplerine talepleri dahilinde ücretsiz abonelik verilecek. Yeni bir tema almayı düşünen farklı altyapıya sahip site sahipleri için de eşsiz bir fırsat olarak öne çıkan iş ortaklığı sektöre yeni bir soluk getirecek.

BHA – Safir Tema anlaşmasının Detayları ise şu şekilde;

Safir Tema firmasından her hangi bir haber temasını yeni satın alanlar veya mevcut site sahipleri talep etmeleri halinde BHA tarafından hazırlanan haber alma yazılımı sayesinde BHA’nın servis ettiği haberleri ücretsiz bir şekilde sitelerinde kullanabilecekler. Haberleri kullanmaya başlamak için iletisim@beyazhaberajansi.com iletişime geçerek destek alınması mümkündür.

 

Safir Tema Hakkında

Safir Tema 2012 yılından bu yana kaliteli ve sorunsuz temalar üretiyor. Firmanın müşterileri Safir Tema'yı temalardaki SEO uyumu, esneklik ve ücretsiz kaliteli teknik destek hizmetleri için tercih ediyorlar.  Safir Tema ürettiği temalarda en güncel teknolojileri kullanarak, temalarının kaliteli, hızlı ve SEO uyumlu olmasına gayret ediyor. Safir Tema'nın büyün temaları belirli aralıklarla standartlara göre güncelleme almaktadır.

 

x

Beyaz Haber Ajansı Hakkında

Beyaz Haber Ajansı (BHA) 25.06.2020 tarihinde Yerel Basın ve İnternet Basınını desteklemek amacıyla faaliyet göstermeye başlamış bir platformdur.

BHA haber siteleri ve yerel basın için güncel, doğru ve tarafsız haberleri abonelerine ulaştırmaktadır. BHA ekibinin bu yola çıkarken düşündüğü tek şey dijital gazetecilikle ilgilenenlere destek olabilmek ve ihtiyaç duydukları haber eksikliğini giderebilmektir.

Uzun senelerdir sektörde yer alan BHA ekibi; Sağlıktan Teknolojiye, Gündemden Magazine kadar pek çok haberi abonelerine sunuyor. Basın emekçileri için yeni bir fırsat olarak öne çıkan BHA yerel muhabirler ve basın bültenlerinden gelen haberleri inceleyerek tarafsız ve doğru haberleri abonelerine ulaştırma görevi üstlenmektedir.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.