DOLAR 32,3341 0.25%
EURO 35,0638 -0.22%
ALTIN 2.280,670,15
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bebeklerin İlk Hediyesi Bayrampaşa Belediyesi’nden

Bebeklerin İlk Hediyesi Bayrampaşa Belediyesi’nden

ABONE OL
Kasım 17, 2021 16:00
Bebeklerin İlk Hediyesi Bayrampaşa Belediyesi’nden
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayrampaşa Belediyesi, kültürümüzde yaygın olan ‘bebek görme ziyaretlerini’ devam ettiriyor. Uygulama kapsamında, yeni doğum yapmış anneler belediyeye bağlı ekipler tarafından evlerinde ziyaret ediliyor ve bebekler için özenle hazırlanan hediye sepetleri ailelere veriliyor. Projeye Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in eşi Melahat Aydıner öncülük ediyor.

‘Hoş Geldin Bebek Uygulaması’ ile ailelerin sevincine ortak olan Bayrampaşa Belediyesi, kültürümüzü zengin kılan ‘bebek görme geleneğini’ devam ettiriyor. Uygulama kapsamında, yeni doğum yapmış anneler belediyeye bağlı ekipler tarafından evlerinde ziyaret ediliyor. Ziyaretler sırasında, bebekler için özenle hazırlanan ve içerisinde çeşitli hediyeler ile Başkan Atila Aydıner’in tebrik mesajı bulunan sepetler ailelere veriliyor. Günümüzde yalnız birinci derece akrabalar arasında uygulanan bu ziyaretlerden oldukça memnun olan aileler, ekibe teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getiriyor. Projeye Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in eşi ve Hayır Kapısı Onursal Başkanı Melahat Aydıner öncülük ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.