DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bayrampaşa Musiki Cemiyeti’nden ATATÜRK’ün Sevdiği Türküler Konseri

Bayrampaşa Musiki Cemiyeti’nden ATATÜRK’ün Sevdiği Türküler Konseri

ABONE OL
Kasım 11, 2021 10:30
Bayrampaşa Musiki Cemiyeti’nden ATATÜRK’ün Sevdiği Türküler Konseri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayrampaşa Belediyesi Musiki Cemiyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümünde ‘Kahramanlık Türküleri’ konserinde, Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirdi. Büyük beğeni toplayan koro, performansı ile göz doldurdu.

Bayrampaşa Belediyesi Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümünde Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahne aldı. ‘Kahramanlık Türküleri’ konserinde Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendiren koro performansı ile büyük beğeni topladı. Konsere Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve eşi Melahat Aydıner’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

“ATATÜRK’ÜN ‘EN BÜYÜK ESERİNE’ SONSUZA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Konserde konuşan Başkan Atila Aydıner, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. yıl dönümünde saygı ve minnetle andık. Musiki Cemiyetimiz de günlerce hazırlanarak Atatürk’ün sevdiği türküleri kapsayan bir konser verdi. Konsere emek veren ve katılan herkese teşekkür ediyorum. Atatürk’ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği, ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimize sonsuza kadar sahip çıkacağız” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.